Çift 10 Gbps veya 5 Gbps portu bulunan router önerisi

Çoğu yerde hazır deniyor ama bilmiyorum. Taktıkları modüller hem GPON hem XGS combo desteki takılıyor deniliyor. Bence 27 yılı içerisinde sunulur.

İnşallah hocam, artık gelmesi gerekiyor. Diğer firmalara da bir tek Turkcell'de olması can sıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana en iyi çözümü yapay zekâ sunar. Tüm isteklerini söyle, ayrıca ne için istediğini, evin fiziksel durumunu anlat. Sana en optimum tercihi yaptıracaktır. (Fiyat işine ve Türkiye'de var mı diye sorma, sorun yaşarsın.)

İnşallah hocam, artık gelmesi gerekiyor. Diğer firmalara da bir tek Turkcell'de olması can sıkıyor.

Benim işime yaramayacak açıkçası, 1G bana fazlasıyla yeterli. Evin altyapısını 2.5G üzerine kurdum zaten. 1G üstü bana hayal gibi geliyor; sade cihaz değil, bilgisayarın ve SSD de önemli. Hele şu dönemde PC upgrade işine giremem.

Son düzenleyen: Moderatör:
10G işinden vazgeçmek istemiyorsanız, hem wifi 7 cihaz istiyorsan ve daha ucuz olsun istiyorsan 8.750ye Turkcell'den EB810V al @thereisnourflevel gibi uzman birine başvur yazılımı açtırt kullan. SFP tarafı nedir ne değildir bilmiyorum hiç birşey olmazsa bile 8.750ye wifi 7 2x 10G portlu cihazın olmuş olur.

Hocam Turkcell abonesi değilim o routeri vermezler zaten bana spf önemli değilmbenim için kullanmayacağım o özelliği sadece 5 gigabit portu da 2 tane olsun bana kafi 1 tane portu ONT cihazına takacağım diğer 5 gigabitlik portu da modemdeki PC'den gelen lan kablosunu da diğer 5 gigabitlik porta takacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…