Çiğ köfte bile 60 TL olmuş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    ekonomi
Ülkemiz enflasyonla baş etmek dışında her şeyi yaptığı için normal görüyorum artık.

Amerika'nın oyunu o bir kere(!) dış güçlerin dolar satmak için yaptığı kurnazlık(!) hepsi cehapenin yurt dışı ile bağlantıları olmasından(!).

Hocam ben hatırlıyorum 2017 2018 zamanlarında belki farklı bir tarih de olabilir ya da fiyat farklı da olabilir ama 10 TL'yi geçmiyordu ondan eminim.
Bende büyük sayılmam, ama yediğim günleri hatırlıyorum. Harçlığım olunca arkadaşımla koşa koşa giderdik

Güzel olsa bi de. Çok kötü tadı var. Hepsi de öyle.

Çiğ köfteci bilmem ne ustalardan yemek çok daha mantıklı bence. Ankara'da 25 liraya yiyorum.

Amerika'nın oyunu o bir kere(!) dış güçlerin dolar satmak için yaptığı kurnazlık(!) hepsi cehapenin yurt dışı ile bağlantıları olmasından(!).
Hayatinin da ekonominin de isinin de paranın da muhalefetinin de hukumetinde var ya simdi.

Insanlarda ahlak da yok. 12 saat calismisim, parami ver la. "biz seni denedik" demek ne lan?

Gunluk kazanci 4K, bana verecegi 300. ahlak yoksunu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…