M maystro Üyecik Katılım 24 Ocak 2026 Mesajlar 28 Beğeniler 5 24 Ocak 2026 #1 Merhaba, bugün bir anda bu hata ile karşılaştım. Birkaç yerde minidump ile düzeltilebildiğini görmüştüm, yardım eder misiniz?
Merhaba, bugün bir anda bu hata ile karşılaştım. Birkaç yerde minidump ile düzeltilebildiğini görmüştüm, yardım eder misiniz?
Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 24 Ocak 2026 #2 maystro dedi: Merhaba, bugün bir anda bu hata ile karşılaştım. Birkaç yerde minidump ile düzeltilebildiğini görmüştüm, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaşadığınız sorun tam olarak nedir BSoD mu yediniz. Artı 0 Eksi
maystro dedi: Merhaba, bugün bir anda bu hata ile karşılaştım. Birkaç yerde minidump ile düzeltilebildiğini görmüştüm, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaşadığınız sorun tam olarak nedir BSoD mu yediniz.
KS KS M maystro Üyecik Katılım 24 Ocak 2026 Mesajlar 28 Beğeniler 5 24 Ocak 2026 #3 Sadece_Emir dedi: Yaşadığınız sorun tam olarak nedir BSoD mu yediniz. Sadece_Emir dedi: Yaşadığınız sorun tam olarak nedir BSoD mu yediniz. Genişletmek için tıkla... hocam BsoD tam olarak ne oluyor çok bilgim yokta Genişletmek için tıkla... Sadece_Emir dedi: Yaşadığınız sorun tam olarak nedir BSoD mu yediniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün bilgisayarı açınca bir anda oldu anlayamadım, sorununu tam olarak bilmiyorum Artı 0 Eksi
Sadece_Emir dedi: Yaşadığınız sorun tam olarak nedir BSoD mu yediniz. Sadece_Emir dedi: Yaşadığınız sorun tam olarak nedir BSoD mu yediniz. Genişletmek için tıkla... hocam BsoD tam olarak ne oluyor çok bilgim yokta Genişletmek için tıkla... Sadece_Emir dedi: Yaşadığınız sorun tam olarak nedir BSoD mu yediniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün bilgisayarı açınca bir anda oldu anlayamadım, sorununu tam olarak bilmiyorum
Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 24 Ocak 2026 #4 Mavi ya da siyah ekran şu dört görüntüden biri (Açılımları: Blue screen of death---Black screen of death) Dosya Ekleri 1769285146709.webp 152,4 KB · Görüntüleme: 63 1769285159112.webp 9,4 KB · Görüntüleme: 49 1769285187235.webp 3,2 KB · Görüntüleme: 57 1769285195302.webp 9,3 KB · Görüntüleme: 56 Artı 0 Eksi
Mavi ya da siyah ekran şu dört görüntüden biri (Açılımları: Blue screen of death---Black screen of death)
KS KS M maystro Üyecik Katılım 24 Ocak 2026 Mesajlar 28 Beğeniler 5 24 Ocak 2026 #5 Sadece_Emir dedi: Mavi ya da siyah ekran şu dört görüntüden biri (Açılımları: Blue screen of death---Black screen of death) Genişletmek için tıkla... 4. cüsü hocam You device ran into diye devam eden Artı 0 Eksi
Sadece_Emir dedi: Mavi ya da siyah ekran şu dört görüntüden biri (Açılımları: Blue screen of death---Black screen of death) Genişletmek için tıkla... 4. cüsü hocam You device ran into diye devam eden
Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 24 Ocak 2026 #6 maystro dedi: 4. cüsü hocam you device ran into diye devam eden. Genişletmek için tıkla... Hocam minidump dosyalarını paylaşma şansınız var mı? (bilmiyorsanız tarif edebilriim). Artı 0 Eksi
maystro dedi: 4. cüsü hocam you device ran into diye devam eden. Genişletmek için tıkla... Hocam minidump dosyalarını paylaşma şansınız var mı? (bilmiyorsanız tarif edebilriim).
KS KS M maystro Üyecik Katılım 24 Ocak 2026 Mesajlar 28 Beğeniler 5 24 Ocak 2026 #7 Sadece_Emir dedi: Hocam minidump dosyalarını paylaşma şansınız var mı? (bilmiyorsanız tarif edebilriim). Genişletmek için tıkla... hocam minidump dosyalarım onedriverde kayıtlı hemen atıyorum Sadece_Emir dedi: Hocam minidump dosyalarını paylaşma şansınız var mı? (bilmiyorsanız tarif edebilriim). Genişletmek için tıkla... Yeni klasör Artı 0 Eksi
Sadece_Emir dedi: Hocam minidump dosyalarını paylaşma şansınız var mı? (bilmiyorsanız tarif edebilriim). Genişletmek için tıkla... hocam minidump dosyalarım onedriverde kayıtlı hemen atıyorum Sadece_Emir dedi: Hocam minidump dosyalarını paylaşma şansınız var mı? (bilmiyorsanız tarif edebilriim). Genişletmek için tıkla... Yeni klasör
Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 24 Ocak 2026 #8 maystro dedi: Hocam minidump dosyalarım onedriverde kayıtlı hemen atıyorum. Yeni klasör Genişletmek için tıkla... İnceleyip geliyorum hocam biraz (yaklışık 5-10 dakika) kadar sürebilir. Artı 0 Eksi
maystro dedi: Hocam minidump dosyalarım onedriverde kayıtlı hemen atıyorum. Yeni klasör Genişletmek için tıkla... İnceleyip geliyorum hocam biraz (yaklışık 5-10 dakika) kadar sürebilir.
KS KS M maystro Üyecik Katılım 24 Ocak 2026 Mesajlar 28 Beğeniler 5 24 Ocak 2026 #9 Sadece_Emir dedi: İnceleyip geliyorum hocam biraz (yaklışık 5-10 dakika) kadar sürebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam beklemedeyim Artı 0 Eksi
Sadece_Emir dedi: İnceleyip geliyorum hocam biraz (yaklışık 5-10 dakika) kadar sürebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam beklemedeyim
Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 24 Ocak 2026 #10 maystro dedi: Teşekkürler hocam beklemedeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam yakın bir zamanda format mı attınız bilgisayara? Artı 0 Eksi
maystro dedi: Teşekkürler hocam beklemedeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam yakın bir zamanda format mı attınız bilgisayara?