"Cihazınız bir sorunla karşılaştı ve onarılmadı" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maystro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    hatası

maystro

Üyecik
Merhaba, bugün bir anda bu hata ile karşılaştım. Birkaç yerde minidump ile düzeltilebildiğini görmüştüm, yardım eder misiniz?

Hocam 4-5-6 ay civarında bir süre geçti.

Anladım hocam peki siz mi attınız bir bilgisayarcıya mı attırdınız ekstra olarak donanımı atabilir misiniz bir de klavye mouse ve kulaklık ya da başka bir şey kullanıyorsanız onlar kablolu mu kablosuz mu?

Anladım hocam peki siz mi attınız bir bilgisayarcıya mı attırdınız ekstra olarak donanımı atabilir misiniz bir de klavye mouse ve kulaklık ya da başka bir şey kullanıyorsanız onlar kablolu mu kablosuz mu?
Hocam ben atmıştım birde kablosuz JBL 570BT ve Rampage r20 specter kullanıyorum klavyem ise laptopun kendi klavyesi

Hocam şimdi güncelleştirmeleri yapacağım umarım tekrardan bir sıkıntı çıkmaz ve ekran kartı driveri ile alakalı olabilirmi onuda ddu ile tekrar kurmama gerek var mı

Hocam şimdi güncelleştirmeleri yapacağım umarım tekrardan bir sıkıntı çıkmaz ve ekran kartı driveri ile alakalı olabilir mi onu da DDU ile tekrar kurmama gerek var mı?

Umarım hocam NVIDIA App uygulamasından güncelleştirmeleri yapın ekran kartının fakat temiz kurulum seçeneğini seçmeyi unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…