Ciltli kitap mı, ciltsiz kitap mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 389
  • Etiketler Etiketler
    kitap

xBN

Yetkin
Siz hangisini tercih ediyorsunuz ve neden?

Fiyat farkı çok değilse kesinlikle ciltli. Koleksiyonluk olarak daha iyi, kütüphanede daha güzel duruyor ve daha uzun ömürlü / dayanıklı.

Ucuz olan. İçindeki metin değişmiyor sonuç olarak. Koleksiyonluk kitap alma işi bende hiç oturmadı.

Kitapları estetiği için değil içindeki için alıyorum. Ucuz olan.

Çok fiyat farkı yoksa ciltli, onun dışında ciltsiz de olur sonuçta amaç kitabı okumak.

Cildi güzel kitap sayısı çok az. Sahip olduğum ciltliler içinde sadece bu güzel. Çok hoş bir dokusu var. Diğer ciltlilerin yapısal fayda sağlamayanları ciltsiz olsa da olurdu.

Bir kitabın ciltli versiyonu varsa uzun ömürlülüğünden dolayı onu tercih ederim ama çok kritik bir ayrım değil değil benim için, çeviri kalitesi çok daha önemli. Takıntı haline getirmemek lazım, o tarz tanıdıklarım da var, ciltli olmadığı sürece kitap almıyorlar.

Ucuz olanı alırım ama kütüphane yapsam bile böyle devam ederdim. Çoğunun aksine ben ciltisiz kitapları dışarıdan daha çekici buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…