Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.858 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.226 1 Eylül 2024 #1 Ne düşünüyorsunuz? Bana birini hatırlattı
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 1 Eylül 2024 #2 New York metrosundan Neo ve Ajan Smith geçmiş.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.354 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 1 Eylül 2024 #3 Hans dedi: Ne düşünüyorsunuz? Bana birini hatırlattı Genişletmek için tıkla... Biraz haklı. Koca 200 yıllık ülkesin ama metro hattına bakım yapmıyorsun.
Hans dedi: Ne düşünüyorsunuz? Bana birini hatırlattı Genişletmek için tıkla... Biraz haklı. Koca 200 yıllık ülkesin ama metro hattına bakım yapmıyorsun.
mudurvekili Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 245 Çözümler 3 Beğeniler 250 Yer Yenimahalle 1 Eylül 2024 #4 Modern New York metrosu, 1904 yılında faaliyete geçti. Daha eskiye gitmek istiyorsanız ilk transit operasyonu 1868'de gerçekleşti. Şangay metrosu, 1993'te açıldı.
Modern New York metrosu, 1904 yılında faaliyete geçti. Daha eskiye gitmek istiyorsanız ilk transit operasyonu 1868'de gerçekleşti. Şangay metrosu, 1993'te açıldı.
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.858 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.226 1 Eylül 2024 #5 AMG GOAT dedi: Biraz haklı. Koca 200 yıllık ülkesin ama metro hattına bakım yapmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Koskoca Amerika hangi birine yapacaksın? Muhtemelen çok aramıştır bu görseli.
AMG GOAT dedi: Biraz haklı. Koca 200 yıllık ülkesin ama metro hattına bakım yapmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Koskoca Amerika hangi birine yapacaksın? Muhtemelen çok aramıştır bu görseli.
LA Knight Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.506 Çözümler 15 Beğeniler 2.816 1 Eylül 2024 #6 Hala bu şekildeyse yuh yani kozmetik yenilemek ne kadar zor olabilir ki?
mudurvekili Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 245 Çözümler 3 Beğeniler 250 Yer Yenimahalle 1 Eylül 2024 #7 LA Knight dedi: Hala bu şekildeyse yuh yani kozmetik yenilemek ne kadar zor olabilir ki? Genişletmek için tıkla... ABD kapitalist bir ülke, yerel yönetimlerin renovasyona ayıracak paraları olmayacak. Ayrıca özel taşıt sahibi olmak, Amerikan hayalinin en temel iki yapıtaşından biri.
LA Knight dedi: Hala bu şekildeyse yuh yani kozmetik yenilemek ne kadar zor olabilir ki? Genişletmek için tıkla... ABD kapitalist bir ülke, yerel yönetimlerin renovasyona ayıracak paraları olmayacak. Ayrıca özel taşıt sahibi olmak, Amerikan hayalinin en temel iki yapıtaşından biri.
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.858 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.226 1 Eylül 2024 #8 mudurvekili dedi: ABD kapitalist bir ülke, yerel yönetimlerin renovasyona ayıracak paraları olmayacak. Ayrıca özel taşıt sahibi olmak, Amerikan hayalinin en temel iki yapıtaşından biri. Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak süper güç ve gelen turistler kullanacak.
mudurvekili dedi: ABD kapitalist bir ülke, yerel yönetimlerin renovasyona ayıracak paraları olmayacak. Ayrıca özel taşıt sahibi olmak, Amerikan hayalinin en temel iki yapıtaşından biri. Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak süper güç ve gelen turistler kullanacak.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 1 Eylül 2024 #9 Hans dedi: Ne düşünüyorsunuz? Bana birini hatırlattı Genişletmek için tıkla... Amerika'da cidden böyle bir yer varsa şaşırırım. Anladığım kadarıyla gerçek. Neden hiç bakım yapmamışlar ki? En ufak bir badana temizlik bile yok.
Hans dedi: Ne düşünüyorsunuz? Bana birini hatırlattı Genişletmek için tıkla... Amerika'da cidden böyle bir yer varsa şaşırırım. Anladığım kadarıyla gerçek. Neden hiç bakım yapmamışlar ki? En ufak bir badana temizlik bile yok.
mudurvekili Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 245 Çözümler 3 Beğeniler 250 Yer Yenimahalle 1 Eylül 2024 #10 @Hans süper güç olmak böyle bir şey değil, ayrıca Amerika'daki otomobil lobisi inanılmaz kuvvetli. Biraz daha elle tutulabilir bir karşılaştırma olsun diye aşağıya 1990'da açılan LA metrosundan bir fotoğraf bıraktım. Oltran dedi: Amerika'da cidden böyle bir yer varsa şaşırırım. Anladığım kadarıyla gerçek. Neden hiç bakım yapmamışlar ki? En ufak bir badana temizlik bile yok. Genişletmek için tıkla... Amerika'da doğru düzgün bir hızlı tren ağı bile yok.
@Hans süper güç olmak böyle bir şey değil, ayrıca Amerika'daki otomobil lobisi inanılmaz kuvvetli. Biraz daha elle tutulabilir bir karşılaştırma olsun diye aşağıya 1990'da açılan LA metrosundan bir fotoğraf bıraktım. Oltran dedi: Amerika'da cidden böyle bir yer varsa şaşırırım. Anladığım kadarıyla gerçek. Neden hiç bakım yapmamışlar ki? En ufak bir badana temizlik bile yok. Genişletmek için tıkla... Amerika'da doğru düzgün bir hızlı tren ağı bile yok.