Detaylar
Kim cevapladı?Benim bildiğim kadarıyla önce normal polis memuru olman gerekiyor, sonra iç atamalara göre ihtiyaç varsa seni atayabiliyorlar. Yani cinayet büro sınavı falan yok, tamamen üstlerinden gelen emirle atanıyorsun, onlar da senin duruşuna ve olayları nasıl soruşturduğuna göre atayabiliyor, yani sen ne kadar istersen iste, direkt oraya geçiş için bir kapı bulunmuyor.
seeraddar
Yetkin
Benim bildiğim kadarıyla önce normal polis memuru olman gerekiyor, sonra iç atamalara göre ihtiyaç varsa seni atayabiliyorlar. Yani cinayet büro sınavı falan yok, tamamen üstlerinden gelen emirle atanıyorsun, onlar da senin duruşuna ve olayları nasıl soruşturduğuna göre atayabiliyor, yani sen ne kadar istersen iste, direkt oraya geçiş için bir kapı bulunmuyor.
Delireceğim simdi, meslek bulamıyorum.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Mis gibi tıp var neden tıp istemiyon?
Halo
Becerikli
Adamı dahada çökertir 6 sene
shiedae3
Başarılı
Dayak yememek için.
seeraddar
Yetkin
Gerçekten bilmiyorum, tıp çok kısıtlayıcı geliyor. Ayrıca adam akıllı maaş alacağım zaman 30'larıma gelmiş olacağım, gençliğim bitecek. Ben özgür bir şey istiyorum, tıp çok kısıtlayıcı geliyor.
shiedae3
Başarılı
Gerçekten bilmiyorum, tıp çok kısıtlayıcı geliyor. Ayrıca adam akıllı maaş alacağım zaman 30'larıma gelmiş olacağım, gençliğim bitecek. Ben özgür bir şey istiyorum, tıp çok kısıtlayıcı geliyor.
@Şişman Adam ol.
Hakikaten eşit ağırlık okumadığıma pişmanım keşke hukuk okumaya yeltenseydim henüz yaşım 19 ama geç kalmışım gibi geliyor.
İş olanağı hakkında rahatlığım olsa düşünmeden hukuk okurdum.
seeraddar
Yetkin
Geç olduğunu düşünmüyorum, gelecek yıl üniversiteye gittiğimde 19 yaşında olacağım. Siz de 20, aman aman bir durum yok.Eki Görüntüle 258072
@Şişman Adam ol.
Hakikaten eşit ağırlık okumadığıma pişmanım keşke hukuk okumaya yeltenseydim henüz yaşım 19 ama geç kalmışım gibi geliyor.