Çin'in Uygur politikalarına Japonya'da protesto

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Testo Unit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 868
Japonya'daki PKK faaliyetlerine bakabilirsiniz. Bu ülkeler bize dost olduğu için değil, ABD'nin ticari güzergahlarının karşısında olabilecek her türlü devletin öz çıkarları karşısında konumlandığı için faaliyet yürütür. Dostluk, ahbaplık beklemeyin kimseden.

Bizde bazıları umursamıyor maalesef. Araplar kardeşimiz deyip saçmalıyorlar. Bir şey deyince de dine saldırdın falan diyorlar. Bu duruma hem sinirleniyorum hem de üzülüyorum.
Bizim asıl gerçek kardeşlerimiz Türkler. Bizde Türk'üz. Onlar da Türk. Kardeşimizden de öteler. Çünkü bizdenler. Araplar üstün değil.

Son düzenleme:
Bir tik hortlatmis gibi olacagim ama arkadaşlar keske konu hakkinda azıcık arastirma yapip sirf Türk diye bu teroristleri savunmasaniz. Recep Baltaş'ın bile bu konu hakkinda bir yorumu vardi onun yuzunden de linc yemisti. Aşağıya görselini bırakıyorum.

Çin'de Uygurlular gayet guzel hayatlarini kulturlerini yasiyor. Ayrıca Çin Uygur halkıyla dolu ve hiç de zulme ugramiyorlar. Siz o Xinjang'daki kamplara her onune gelen Uygurluyu yolladiklarini mi saniyorsunuz? Buraya gonderilenler nasıl tipler anlamaniz icin şunu inceleyin. 2014 Kunming attack - Wikipedia
Bu elemanlar daha 10 yil once kasap bicagiyla Çinlileri dogruyordu metrolarda. Çin hemen onlem aldi ve yilanin basini kucukken ezdi, terorizmi yok etti. Bu adamlar normal Uygurlu vatandaslar degil. Bunlar Xinjang'da Uygur İslam devleti kurmak isteyen teroristler, kafaniza sokun sunu. Sunlari savunmakla gidip PKK'yi savunmanin hiçbir farki yok, aptal Bati medyasindan gordugunuz her seye de inanmayin. Zira "Çin Uygurlulara zulum ediyor" diyen siteler "Türkler Kürtlere zulum ediyor" da diyor

Japon devletini bilmem ama Japon halki bunlardan bikti. Twittera Japonca kurt yazarsaniz gorebilirsiniz haberleri her gun bir olay cikariyorlar. Ishii Taaki diye bir reis var bu tarz olaylari hep o paylasiyor

Dosya Ekleri

• recep-baltaş-31i-çekiyorsunuz-ama-uygur-türkleri-hakkındaki-v0-3o1ux7j3g23c1.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Yazıya tamamen katılıyorum ve ekleme yapıyorum. IŞİD militanı olarak Suriye'ye gelen ve bölgede savaşan Uygurlar var.

Örnek:

Elbette butun Uygur halkı teröristtir demiyoruz, Çin hükümeti de bunun farkında. Uygurluların kendi dillerinde üniversite de dahil olmak üzere eğitim hakları var, aynısı burada Kürtler icin yok mesela.

Japon devletini bilmem ama Japon halki bunlardan bikti. Twittera Japonca kurt yazarsaniz gorebilirsiniz haberleri her gun bir olay cikariyorlar. Ishii Taaki diye bir reis var bu tarz olaylari hep o paylasiyor
Doğrudur. Ben Twitter'daki Japon tayfasının %90'ının falan fake olduğunu düşünsem de bilgim yok, yorum yapamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…