Cinsel şikayeti olan birisi kadın doktora kendisini nasıl ifade etmelidir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deniz744
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 653
  • Etiketler Etiketler
    var

Deniz744

Başarılı
Merhaba,

Sabah ereksiyonu ile ilgili problemim var. Normal ereksiyonda sorun yok lakin sabah ereksiyonu olmuyorum. Yarın çocuk doktoruna randevu aldım lakin sorunumu direkt yüz yüze dile getirmekten çekiniyorum. Doktorun kadın olmasının da etkisi var tabii.
O yüzden şikayetimi telefonumun notlar kısmına yazıp göstermeyi planlıyorum, sizce mantıklı mı? Babam o hastanede çalışıyor ve sekreterlerle içli dışlı. O odada sekreter de olacağı için bu sorunumu babamın duyup bana cıvık espriler yapmasını istemiyorum. Bu yüzden biraz çekiniyorum, yaşım 17. Sizce ne yapmalıyım?

Sabahları erekte olamamak hastalık değil, hormon eksikliğidir. Basit birkaç değişiklik ile 1-2 günde hormonlarını geri yükseltebilirsin. Bunun için doktordan da çekinmene gerek yok. Tıbbi dilde konuşursan, bir sıkıntı olmaz. Kim bilir ne vakalar görmüştür onlar.

O kadar tıbbi terim ve testi aklımda da tutamam arkadaşlar. Notu gösterirsem en azından hangi testleri istediğimi anlar. Ne demeye çalıştığımı anlar diye düşündüm.

Muhtemelen hormonlarla alakalıdır kan tahlili istenir. Utanılacak bir şey yok bunda karşındaki doktor sonuçta. Sabahları erekte olamıyorum diyeceksin sadece. Aklında tutman gereken fazla bir şey yok. Yapılması gereken testleri zaten doktor sana söyler.

Yarın güncelleme atarım teşekkürler arkadaşlar. Ama utanç bir tık farklı işliyor hem kem küm etmemek ve konuyu direk gösterebilmesi için not fikri iyi gelmişti. Direk söylemek daha iyi sanırım teşekkürler. Bütün şikayetlerimi anlatsam direkt gerekli testleri ister mi?

Direkt söylemek iyidir, söyleyince üstünden yük kalkacak. Evet gerekli testleri ister doktor zaten öyle çok bir test olacağını sanmam.

Notlara yazacağına direkt yüzüne söyle. Telefondan göstermek daha utanç verici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…