shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.299 Çözümler 3 Beğeniler 1.421 3 Mart 2026 #1 Ben bu özelliğe çok alıştım, kopyalanabilecek bir şeyi bile bazen bu şekilde kopyalıyorum. Elinize bazen iPhone geliyor, bir şey gösterecekken CTS açmaya çalışıyorum vs. Bilmiyorum, galiba bu özelliği olmayan başka bir telefon kullanamam. Sizin için önemi ne kadar peki? En sevdiğim kısmı Instagram'daki dark mizah Arapça memeleri kolayca çevirebilmek. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2026
Ben bu özelliğe çok alıştım, kopyalanabilecek bir şeyi bile bazen bu şekilde kopyalıyorum. Elinize bazen iPhone geliyor, bir şey gösterecekken CTS açmaya çalışıyorum vs. Bilmiyorum, galiba bu özelliği olmayan başka bir telefon kullanamam. Sizin için önemi ne kadar peki? En sevdiğim kısmı Instagram'daki dark mizah Arapça memeleri kolayca çevirebilmek.
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.792 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.069 Yer Bolu Dağı Tüneli 3 Mart 2026 #2 Sürekli kullanıyorum, bu olmasa Android 15'e gecmezdim mesela. Örnegin İngilizce harici yabanci bir dilde makale okuyorsam da Circle To Search özelliğinin yanında bulunan çevir özelliği de çok işime yarıyor.
Sürekli kullanıyorum, bu olmasa Android 15'e gecmezdim mesela. Örnegin İngilizce harici yabanci bir dilde makale okuyorsam da Circle To Search özelliğinin yanında bulunan çevir özelliği de çok işime yarıyor.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 3 Mart 2026 #3 Kopyalama ve translate özelliğini çok kullanıyorum.
d.24 Uzman Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 427 Çözümler 2 Beğeniler 236 3 Mart 2026 #4 Samsung telefonuma debloat yaptım. Google kullanmıyorum artık. Önceden kullandığımda çok işe yarıyordu.
Samsung telefonuma debloat yaptım. Google kullanmıyorum artık. Önceden kullandığımda çok işe yarıyordu.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 3 Mart 2026 #5 shiedae3 dedi: Ben bu özelliğe çok alıştım, kopyalanabilecek bir şeyi bile bazen bu şekilde kopyalıyorum. Elinize bazen iPhone geliyor, bir şey gösterecekken cts açmaya çalışıyorum vs. Bilmiyorum, galiba bu özelliği olmayan başka bir telefon kullanamam. Sizin için önemi ne kadar peki? En sevdiğim kısmı Instagram'daki Dark mizah Arapça memeleri kolayca çevirebilmek. Genişletmek için tıkla... Çok op özellik. Sıklıkla kullanıyorum elim kolum oldu.
shiedae3 dedi: Ben bu özelliğe çok alıştım, kopyalanabilecek bir şeyi bile bazen bu şekilde kopyalıyorum. Elinize bazen iPhone geliyor, bir şey gösterecekken cts açmaya çalışıyorum vs. Bilmiyorum, galiba bu özelliği olmayan başka bir telefon kullanamam. Sizin için önemi ne kadar peki? En sevdiğim kısmı Instagram'daki Dark mizah Arapça memeleri kolayca çevirebilmek. Genişletmek için tıkla... Çok op özellik. Sıklıkla kullanıyorum elim kolum oldu.
Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.152 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.208 3 Mart 2026 #6 Genelde translate özelliğini kullanıyorum. Ara sıra da metin kopyalıyorum. Düz Google Lens'e kıyasla CTS çok da yeni gelmiyor bana.
Genelde translate özelliğini kullanıyorum. Ara sıra da metin kopyalıyorum. Düz Google Lens'e kıyasla CTS çok da yeni gelmiyor bana.
Oxygen123 Office 97 Becerikli Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 163 Beğeniler 97 Yer Dell Precision 620MT (Win98) 3 Mart 2026 #7 Ya Translate ya da metin kopyalamada alışkanlık oldu geldiğinden beri.
Violett Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.135 Makaleler 30 Çözümler 9 Beğeniler 8.370 Yer Montpellier 3 Mart 2026 #8 Ceviri, kopyalama ve Lens icin kullaniyorum. Ayrica genelde Shazam'a gore daha hizli sarki buluyor gibi geliyor bana. Onu da bayagi kullaniyorum.
Ceviri, kopyalama ve Lens icin kullaniyorum. Ayrica genelde Shazam'a gore daha hizli sarki buluyor gibi geliyor bana. Onu da bayagi kullaniyorum.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 3 Mart 2026 #9 Elim ayağım kendisi.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 6 Mart 2026 #10 shiedae3 dedi: Ben bu özelliğe çok alıştım, kopyalanabilecek bir şeyi bile bazen bu şekilde kopyalıyorum. Elinize bazen iPhone geliyor, bir şey gösterecekken CTS açmaya çalışıyorum vs. Bilmiyorum, galiba bu özelliği olmayan başka bir telefon kullanamam. Sizin için önemi ne kadar peki? En sevdiğim kısmı Instagram'daki dark mizah Arapça memeleri kolayca çevirebilmek. Genişletmek için tıkla... Google kullanma sebebim bu ve Lens. Circle search ben elimle acamiyorum nedense zor açabiliyorum. Alışamadım eklem hareketine.
shiedae3 dedi: Ben bu özelliğe çok alıştım, kopyalanabilecek bir şeyi bile bazen bu şekilde kopyalıyorum. Elinize bazen iPhone geliyor, bir şey gösterecekken CTS açmaya çalışıyorum vs. Bilmiyorum, galiba bu özelliği olmayan başka bir telefon kullanamam. Sizin için önemi ne kadar peki? En sevdiğim kısmı Instagram'daki dark mizah Arapça memeleri kolayca çevirebilmek. Genişletmek için tıkla... Google kullanma sebebim bu ve Lens. Circle search ben elimle acamiyorum nedense zor açabiliyorum. Alışamadım eklem hareketine.