shiedae3 69 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.837 Çözümler 3 Beğeniler 1.736 3 Mart 2026 #1 Ben bu özelliğe çok alıştım, kopyalanabilecek bir şeyi bile bazen bu şekilde kopyalıyorum. Elinize bazen iPhone geliyor, bir şey gösterecekken CTS açmaya çalışıyorum vs. Bilmiyorum, galiba bu özelliği olmayan başka bir telefon kullanamam. Sizin için önemi ne kadar peki? En sevdiğim kısmı Instagram'daki dark mizah Arapça memeleri kolayca çevirebilmek. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2026
Ben bu özelliğe çok alıştım, kopyalanabilecek bir şeyi bile bazen bu şekilde kopyalıyorum. Elinize bazen iPhone geliyor, bir şey gösterecekken CTS açmaya çalışıyorum vs. Bilmiyorum, galiba bu özelliği olmayan başka bir telefon kullanamam. Sizin için önemi ne kadar peki? En sevdiğim kısmı Instagram'daki dark mizah Arapça memeleri kolayca çevirebilmek.
pesimist34 69 Bilgin Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 4.111 Makaleler 14 Çözümler 52 Beğeniler 7.576 Yer Bolu Dağı Tüneli 3 Mart 2026 #2 Sürekli kullanıyorum, bu olmasa Android 15'e gecmezdim mesela. Örnegin İngilizce harici yabanci bir dilde makale okuyorsam da Circle To Search özelliğinin yanında bulunan çevir özelliği de çok işime yarıyor.
Sürekli kullanıyorum, bu olmasa Android 15'e gecmezdim mesela. Örnegin İngilizce harici yabanci bir dilde makale okuyorsam da Circle To Search özelliğinin yanında bulunan çevir özelliği de çok işime yarıyor.
Heribert Yavuz 68 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.055 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.714 3 Mart 2026 #3 Kopyalama ve translate özelliğini çok kullanıyorum.
d.24 Uzman Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 427 Çözümler 2 Beğeniler 237 3 Mart 2026 #4 Samsung telefonuma debloat yaptım. Google kullanmıyorum artık. Önceden kullandığımda çok işe yarıyordu.
Samsung telefonuma debloat yaptım. Google kullanmıyorum artık. Önceden kullandığımda çok işe yarıyordu.
8 8597 Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 9.134 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.899 3 Mart 2026 #5 shiedae3 dedi: Ben bu özelliğe çok alıştım, kopyalanabilecek bir şeyi bile bazen bu şekilde kopyalıyorum. Elinize bazen iPhone geliyor, bir şey gösterecekken cts açmaya çalışıyorum vs. Bilmiyorum, galiba bu özelliği olmayan başka bir telefon kullanamam. Sizin için önemi ne kadar peki? En sevdiğim kısmı Instagram'daki Dark mizah Arapça memeleri kolayca çevirebilmek. Genişletmek için tıkla... Çok op özellik. Sıklıkla kullanıyorum elim kolum oldu.
shiedae3 dedi: Ben bu özelliğe çok alıştım, kopyalanabilecek bir şeyi bile bazen bu şekilde kopyalıyorum. Elinize bazen iPhone geliyor, bir şey gösterecekken cts açmaya çalışıyorum vs. Bilmiyorum, galiba bu özelliği olmayan başka bir telefon kullanamam. Sizin için önemi ne kadar peki? En sevdiğim kısmı Instagram'daki Dark mizah Arapça memeleri kolayca çevirebilmek. Genişletmek için tıkla... Çok op özellik. Sıklıkla kullanıyorum elim kolum oldu.
Cyanogen 68 Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.213 Makaleler 4 Çözümler 33 Beğeniler 1.334 3 Mart 2026 #6 Genelde translate özelliğini kullanıyorum. Ara sıra da metin kopyalıyorum. Düz Google Lens'e kıyasla CTS çok da yeni gelmiyor bana.
Genelde translate özelliğini kullanıyorum. Ara sıra da metin kopyalıyorum. Düz Google Lens'e kıyasla CTS çok da yeni gelmiyor bana.
Oxygen123 Office 97 Uzman Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 163 Beğeniler 97 Yer Dell Precision 620MT (Win98) 3 Mart 2026 #7 Ya Translate ya da metin kopyalamada alışkanlık oldu geldiğinden beri.
Violett 68 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.442 Makaleler 30 Çözümler 10 Beğeniler 9.102 Yer Montpellier 3 Mart 2026 #8 Ceviri, kopyalama ve Lens icin kullaniyorum. Ayrica genelde Shazam'a gore daha hizli sarki buluyor gibi geliyor bana. Onu da bayagi kullaniyorum.
Ceviri, kopyalama ve Lens icin kullaniyorum. Ayrica genelde Shazam'a gore daha hizli sarki buluyor gibi geliyor bana. Onu da bayagi kullaniyorum.
Toby Fox 69 Seçkin Topluluk Kahramanı Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 12.280 Çözümler 169 Beğeniler 13.725 Yer United Kingdom 3 Mart 2026 #9 Elim ayağım kendisi.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.751 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.783 Yer Türkiye 6 Mart 2026 #10 shiedae3 dedi: Ben bu özelliğe çok alıştım, kopyalanabilecek bir şeyi bile bazen bu şekilde kopyalıyorum. Elinize bazen iPhone geliyor, bir şey gösterecekken CTS açmaya çalışıyorum vs. Bilmiyorum, galiba bu özelliği olmayan başka bir telefon kullanamam. Sizin için önemi ne kadar peki? En sevdiğim kısmı Instagram'daki dark mizah Arapça memeleri kolayca çevirebilmek. Genişletmek için tıkla... Google kullanma sebebim bu ve Lens. Circle search ben elimle acamiyorum nedense zor açabiliyorum. Alışamadım eklem hareketine.
shiedae3 dedi: Ben bu özelliğe çok alıştım, kopyalanabilecek bir şeyi bile bazen bu şekilde kopyalıyorum. Elinize bazen iPhone geliyor, bir şey gösterecekken CTS açmaya çalışıyorum vs. Bilmiyorum, galiba bu özelliği olmayan başka bir telefon kullanamam. Sizin için önemi ne kadar peki? En sevdiğim kısmı Instagram'daki dark mizah Arapça memeleri kolayca çevirebilmek. Genişletmek için tıkla... Google kullanma sebebim bu ve Lens. Circle search ben elimle acamiyorum nedense zor açabiliyorum. Alışamadım eklem hareketine.