Steam Cities Skylines alınır mı?

herousta26 8

Uzman
Merhaba. Şu an Cities Skylines $6,29, en düşük fiyatı $1,29'mış; $6,29'a alınır mı?

DLC almak gerekli mi? Paradox oyunlarında DLC çok önemli fakat bu oyunda da gerekli mi?

Şimdi şöyle, DLC'ler olmadan da oynanır. Ama default halinden biraz sıkılabilirsiniz. Mutlaka mod yüklemenizi tavsiye ederim. İlk oyun Steam dışı bir yerden alınmaz çünkü tüm modlar Steam Atölyesi'nde. Ama şahsen ben ona 6.30 dolar vermezdim. Çünkü modlarla uğraşmak bıktırıyor. Onun yerine arttırabilirseniz bütçenizi arttırıp Xbox Store'dan Cities Skylines 2 alabilirsiniz. Ben banka puanlarıyla Xbox bakiyesi almıştım ve üstüne banka kampanyasıyla 150 TL'ye düşürmüştüm. Hem modlar kendi içinde hem de daha güncel. İlla 1'i alacaksanız da bu fiyatı vermeyin kesinlikle.

Teşekkürler. 2. oyun için bilgisayarım yetmeyebilir. Bende 3050 var, önerilen ayarlar ise 3080.

Teşekkürler. 2. oyun için bilgisayarım yetmeyebilir. Bende 3050 var, önerilen ayarlar ise 3080.
Cities Skylines çok FPS gerektiren bir oyun değil, 20 FPS de alsan oynanır.

Mesela Cities Skylines'a mod kurunca ve şehir büyüyünce FPS dibe vuruyordu, yine de oynanıyordu. Sadece ekranı sağa sola kaydırıyorsun, FPS ile pek işin yok bu oyunda.

Teşekkürler.

Bence satın alıp 2 saat deneyin, eğer beğenirseniz iade edip yukarıda arkadaşın önerdiği gibi Microsoft Store'dan CS2 alın. Ben de öyle yapmıştım. Paradox Mods aracılığıyla tüm modlara erişiyorsunuz, Steam Workshop'a ihtiyaç yok. 10300H 1660 Ti laptopla CS2'yi vanilla oynamıştım, biraz kasarak da olsa sizde 3050 var, DLSS ile toparlarsınız, sorun olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 16 GB DDR5 RAM, RTX 3050 6 GB ve Ryzen 5 7640 HS laptop var. Oynatıyor. Arada drop giriyor ama sıkıntı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…