Cities Skylines'da hidro elektrik santrali nasıl yapılır?

SSD

Uzman
Merhaba,

Başlıkta da belirttiğim gibi nasıl yapılıyor? Her yolu denedim peyzaj yaparak, her yeri delik deşik ettim oyunda. Ona rağmen elektrik santralim çalışmıyor. Izgaraların önünü kazıp, kocaman delik açtım. Gene çalışmadı.

Hidroelektrik santrali inşa etmek için şu adımları izleyebilirsin:

1. Doğru Yer Seçimi:
- Hidroelektrik santralleri nehirler veya büyük su kütlelerinin yanında inşa edilmelidir.
- Su akışının sağlıklı olduğu bir yer seçtiğinden emin ol.

2. Peyzajı Hazırla:
- Nehir veya su kaynağının etrafında yeterli alan olmalı. Derin ve geniş bir alan oluşturmak gerekebilir.
- Su seviyesinin, santralin yerleştirileceği seviyeden yeterince yüksek olduğundan emin ol.

3. Hidroelektrik Santrali Binasını İnşa Et:
- Oyundaki “Enerji” sekmesine gidin.
- “Hidroelektrik Santrali” seçeneğini bulun ve inşa etmek istediğiniz alanı seçin.

4. Su Akışını Kontrol Et:
- Santralin temellerinin su akışının üstünde olduğuna dikkat edin.
- Eğer su akışı yoksa veya çok zayıfsa, yerel su seviyesini ayarlamak gerekebilir (örneğin, su akışını artırmak için yamaçları değiştirmek).

5. Enerji Üretimini İzle:
- Santrali inşa ettikten sonra, enerji üretiminin başlayıp başlamadığını kontrol et.
- Enerji üretiminin etkinliği için çevresinde yollar ve bağlantılara dikkat et.

Eğer hâlâ sorun yaşıyorsan, su akış hızını ve inşa ettiğin alanın doğru olup olmadığını kontrol edebilmek için daha fazla detay vermen iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…