eymensari Başarılı Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 72 Beğeniler 7 27 Ağustos 2025 #1 Elektriği kömür santrali ve petrol santrali kullanarak üretiyordum ama ikisi de yeterli yakıt yok uyarısı veriyor. Ne yapmam gerekiyor?
Elektriği kömür santrali ve petrol santrali kullanarak üretiyordum ama ikisi de yeterli yakıt yok uyarısı veriyor. Ne yapmam gerekiyor?
Çözüm cemkaraca 28 Ağustos 2025 eymensari dedi: O kadar anlatmışsınız ama ben yine tam anlamadım. Bu konuda bir video varsa izleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bu iki video çok işine yarar. Ben de buradan öğrendim.
eymensari dedi: O kadar anlatmışsınız ama ben yine tam anlamadım. Bu konuda bir video varsa izleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bu iki video çok işine yarar. Ben de buradan öğrendim.
KS KS eymensari Başarılı Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 72 Beğeniler 7 28 Ağustos 2025 #11 cemkaraca dedi: Bu iki video çok işine yarar. Ben de buradan öğrendim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim izleyeceğim. Artı 0 Eksi
cemkaraca dedi: Bu iki video çok işine yarar. Ben de buradan öğrendim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim izleyeceğim.
cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.710 Çözümler 11 Beğeniler 1.486 28 Ağustos 2025 #12 eymensari dedi: Çok teşekkür ederim izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Farklı bir sorunu varsa beni etiketleyebilirsiniz Artı 0 Eksi
eymensari dedi: Çok teşekkür ederim izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Farklı bir sorunu varsa beni etiketleyebilirsiniz
KS KS eymensari Başarılı Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 72 Beğeniler 7 28 Ağustos 2025 #13 cemkaraca dedi: Rica ederim. Farklı bir sorunu varsa beni etiketleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam bu depo sistemi için DLC gerekiyor galiba bende DLC yok. Artı 0 Eksi
cemkaraca dedi: Rica ederim. Farklı bir sorunu varsa beni etiketleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam bu depo sistemi için DLC gerekiyor galiba bende DLC yok.