Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 4 Ocak 2026 #1 Lovecraftian, Poesque karikatürden sonra Bram Stoker'ı (Dracula'nın yazarı) yapmak istedim. Not: Karikatürdeki ifadelerle çizeri arasında bir bağlantı yoktur. Tamamen mizah amaçlıdır. Sürprizbozan: Karikatür, küfürlü:
Lovecraftian, Poesque karikatürden sonra Bram Stoker'ı (Dracula'nın yazarı) yapmak istedim. Not: Karikatürdeki ifadelerle çizeri arasında bir bağlantı yoktur. Tamamen mizah amaçlıdır. Sürprizbozan: Karikatür, küfürlü:
Check Engine Becerikli Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 564 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 389 4 Ocak 2026 #2 Nefs İlmi dedi: Lovecraftian, Poesque karikatürden sonra Bram Stoker'ı (Dracula'nın yazarı) yapmak istedim. Not: Karikatürdeki ifadelerle çizeri arasında bir bağlantı yoktur. Tamamen mizah amaçlıdır. Sürprizbozan: Karikatür, küfürlü: Eki Görüntüle 215785 Genişletmek için tıkla... Güzel ve komik olmuş bence.
Nefs İlmi dedi: Lovecraftian, Poesque karikatürden sonra Bram Stoker'ı (Dracula'nın yazarı) yapmak istedim. Not: Karikatürdeki ifadelerle çizeri arasında bir bağlantı yoktur. Tamamen mizah amaçlıdır. Sürprizbozan: Karikatür, küfürlü: Eki Görüntüle 215785 Genişletmek için tıkla... Güzel ve komik olmuş bence.
Rogue Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 937 Çözümler 1 Beğeniler 1.031 4 Ocak 2026 #3 Çizim kötü değil ama daha iyi olabilir. Ama mimik oynattırmadı maalesef.
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 4 Ocak 2026 #4 Rogue dedi: Çizim kötü değil ama daha iyi olabilir. Ama mimik oynattırmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Çizim becerim yok. Ve amacım iyi çizmek değil de aklımdakini vermek. Trace ederek çizdim o yüzden. Ama elbette daha iyi olabilir. Zamanla gelişir umarım. Aslında burada ince bir gönderme yapıyorum. Yani böyle kahkaha attıran bir şey değil evet
Rogue dedi: Çizim kötü değil ama daha iyi olabilir. Ama mimik oynattırmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Çizim becerim yok. Ve amacım iyi çizmek değil de aklımdakini vermek. Trace ederek çizdim o yüzden. Ama elbette daha iyi olabilir. Zamanla gelişir umarım. Aslında burada ince bir gönderme yapıyorum. Yani böyle kahkaha attıran bir şey değil evet
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.430 Yer Haddonfield, Illinois 4 Ocak 2026 #5 Gym Rat vampir.
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 5 Ocak 2026 #6 Michael MYERS dedi: Gym Rat vampir. Genişletmek için tıkla... Tabii.