Çözüldü Çizim vitrininde boşluk var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Daryl Dixon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 140
  • Etiketler Etiketler
    var
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ekte belirttiğim gibi boşluk var. İncele üzerinden bazı kodlarla büyütmeye çalıştım fakat işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Çizimi öne çıkar yaptım düzeldi.
Ekte belirttiğim gibi boşluk var. İncele üzerinden bazı kodlarla büyütmeye çalıştım fakat işe yaramadı.

Eki Görüntüle 186303
Boşluk sorununu çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Resim Boyutu Kontrolü:
- Kullanmakta olduğunuz uygulama veya ortamda resmin boyutlarıyla ilgili ayarlarınızı gözden geçirin. Resmin görsel boyutunu kontroll edin.

2. Kırpma Aracı Kullanımı:
- Eğer uygulamanızda bir kırpma aracı varsa, resmin etrafındaki boşluğu kaldırmak için bu aracı kullanabilirsiniz.

3. Arka Plan Renk Ayarı:
- Arka plan renginin boşlukla aynı olduğundan emin olun. Gerekirse arka plan rengini değiştirin.

4. Resim Formatını Değiştirme:
- Farklı bir formatta (örneğin PNG veya JPEG) kaydederek tekrar deneyin.

5. Kopyalama ve Yapıştırma:
- Boşluk olan alanı seçip silerek veya yeni bir katman üzerinde yapıştırarak düzeltin.

6. Görsel Şekillendirme:
- Resmin etrafına kenar veya çerçeve eklemeyi deneyin; bu şekilde boşluk görünümünü azaltabilirsiniz.

7. Yazılım Güncellemeleri:
- Kullandığınız yazılımın güncel olduğundan emin olun. Eski sürümler bazı sorunlar çıkarabilir.

Bu adımlardan biri veya birkaçı sorununuzu çözebilir. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, kullandığınız yazılım hakkında daha fazla bilgi verebilirsiniz.

Çizimi öne çıkar yaptım düzeldi.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…