Güzel indirim. Değerlendirmek isterseniz Epic Games'te de 820 tl. Ayrıca harcadığınızın %20 kadarını bakiye olarak geri veriyor. Yani Epic'ten alırsanız 160 tl civarını bakiye olarak size geri veriyor.
Rakip olacak yok bana göre. Ne rdr2 ne witcher. Bu oyunu büyük şirket yapmadı. Adam redditten ekip topladı, seslendirmeci olarak aldığı kadının sıfır tecrübesine rağmen hikaye yazarlığı teklif etti. Büyük risk aldı ve para harcadı. Mesele bu hocam. Ben şahsen 20 yılı aşkındır oyun oynuyorum, hikayesi, müzikleri, atmosferi ve her şeyiyle kusursuz olan böyle bir oyun görmedim.
Rakip olacak yok bana göre. Ne rdr2 ne witcher. Bu oyunu büyük şirket yapmadı. Adam redditten ekip topladı, seslendirmeci olarak aldığı kadının sıfır tecrübesine rağmen hikaye yazarlığı teklif etti. Büyük risk aldı ve para harcadı. Mesele bu hocam. Ben şahsen 20 yılı aşkındır oyun oynuyorum, hikayesi, müzikleri, atmosferi ve her şeyiyle kusursuz olan böyle bir oyun görmedim.
Dediğiniz gibi inanılmaz bir iş başardı. Ben de çok seviyorum hatta hiç bir oyunun müziklerini bu kadar çok dinlememiştim. Ama arka plana göre oyunu değerlendirmek yanlış bence. Direkt olarak oyunun kendisini değerlendirmek lazım. Yoksa "RDR2' nin arkasında binlerce insan yüz milyonlarca dolar harcandı, çok da iyi bir oyun değil" gibi bir ifadeye neden oluyor.
Dediğiniz gibi inanılmaz bir iş başardı. Ben de çok seviyorum hatta hiçbir oyunun müziklerini bu kadar çok dinlememiştim. Ama arka plana göre oyunu değerlendirmek yanlış bence. Direkt olarak oyunun kendisini değerlendirmek lazım. Yoksa "RDR2'nin arkasında binlerce insan yüz milyonlarca dolar harcandı, çok da iyi bir oyun değil" gibi bir ifadeye neden oluyor.
Parasına göre bence değil zaten. Azalan verimler kanunu tam burada devreye giriyor maliyet ve kalite karşılaştırması yaparsak en iyi oyun Minecraft zaten. Realitede öyle değil tabii ki.
Rakip olacak yok bana göre. Ne RDR2 ne Witcher. Bu oyunu büyük şirket yapmadı. Adam Reddit'ten ekip topladı, seslendirmeci olarak aldığı kadının sıfır tecrübesine rağmen hikaye yazarlığı teklif etti. Büyük risk aldı ve para harcadı. Mesele bu hocam. Ben şahsen 20 yılı aşkındır oyun oynuyorum, hikayesi, müzikleri, atmosferi ve her şeyiyle kusursuz olan böyle bir oyun görmedim.
Oyun çok güzel. Uzun yıllardan sonra ara sahneleri ve finali ile beni heyecanlandıran, sinirlendiren hatta gözlerimden yaş getiren nadir oyunlardan biri ama oyunda çok fazla problem var. Özellikle act II sonrası oyundaki özenin azalması, mekaniklerin kilitlenmesi gibi şeyler çok göze baatmaya başlıyor. GOTY olmayı kesinlikle hak etti ve AAA firmalarının yüzüne sert bir tokat geçirdiler ama bence de best of the best değil. Orası bence BG3'ün hakkı.
Parasına göre bence değil zaten. Azalan verimler kanunu tam burada devreye giriyor maliyet ve kalite karşılaştırması yaparsak en iyi oyun Minecraft zaten. Realitede öyle değil tabii ki.
Oyun çok güzel. Uzun yıllardan sonra ara sahneleri ve finali ile beni heyecanlandıran, sinirlendiren hatta gözlerimden yaş getiren nadir oyunlardan biri ama oyunda çok fazla problem var. Özellikle act II sonrası oyundaki özenin azalması, mekaniklerin kilitlenmesi gibi şeyler çok göze baatmaya başlıyor. GOTY olmayı kesinlikle hak etti ve AAA firmalarının yüzüne sert bir tokat geçirdiler ama bence de best of the best değil. Orası bence BG3'ün hakkı.
Haydaaaa. BG3 dedin canım çekti. Haftasonu bir tur daha başlayasım geldi. Tavsiye ettiğin bir ırk, sınıf var mı? 3 defa büyücü oynadım. çok keyifliydi. Artık başka bir şey deniyim
Haydaaaa. BG3 dedin canım çekti. Hafta sonu bir tur daha başlayasım geldi. Tavsiye ettiğin bir ırk, sınıf var mı? 3 defa büyücü oynadım. Çok keyifliydi. Artık başka bir şey deneyeyim.
Monk tavsiye ederim. Tekme tokat girişmek, istediğini havaya kaldırıp fırlatmak falan bayağı zevkli. Ben yanlış hatırlamıyorsam ateş vurduran eldiven de takıp fiziksel+fire+pşisik vurduran absürt bir Build yapmıştım.
Monk tavsiye ederim. Tekme tokat girişmek, istediğini havaya kaldırıp fırlatmak falan bayağı zevkli. Ben yanlış hatırlamıyorsam ateş vurduran eldiven de takıp fiziksel+fire+pşisik vurduran absürt bir Build yapmıştım.