Rehber Clash Of Clans MBR Botu nedir?

Hocam kesin çalışıyor mu? Season Pass kartı aldım da. Duvarların ay sonuna kadar fulleyim yani.

Ben güncellemedim ama oynuyabiliyorum.

Bir de bir sürü virüs gösteriyor;

Hocam kesin çalışıyor mu? Season Pass kartı aldım da. Duvarların ay sonuna kadar fulleyim yani.

Ben güncellemedim ama oynuyabiliyorum.

Bir de bir sürü virüs gösteriyor;

Eki Görüntüle 180832
Dosyalar açık kaynaklıdır yaklaşık 10 yıldır geliştiriliyor. Otomasyon sağlandığı için o sebepten virüs görülmüş olabilir. Açık kaynak kodlu. Bilginiz varsa kodları inceleyebilirsiniz.

Ben BlueStacks yükledim. Öncelikle Mumu gibi iyi bir emülatör değil ama mecbur kullanacağım artık. Ben şu an kullanıyorum, gayet iyi çalışıyor. Emülatör engeli falan gözükmedi.

Duvar basmak için birlik ve saldırı ayarlarınızı yaptıktan sonra başka bir şey işaretlemenize gerek yok. Klan kalesi istekleri vs. Kapalı tutun ki tamamen saldırıya odaklansın. Duvar basma ayarları rehberde içeriyor onu da işaretlediğinizde sıkıntısızca saldırı yapıp duvar basar sürekli olarak.

Eline sağlık hocam 1 saattir kurcalıyorum. Csv skriptlerden bayağı bir kurcaladım ve sonunda hem kahramanları hem de ejderhaları kullandığı bir skript buldum fakat 2 öfke büyüsü ve 1 dondurma büyüsünü kullanmıyor. PC açık olduğunda ganimet kasması için kullanacağım, yükseltmeleri ben elle yapacağım. Teşekkürler bu rehber olmasa hayatta beceremezdim.

Elinize sağlık çok detaylı eger gercekse coc silme vakti.

CSV'lerin bazı koşulları var. Dondurma büyülerinde genelde Taktik avcı veya belediyeye atacak şekilde ayarlanmıştır. 1/5 ihtimalle dondurmaları atmayabiliyor doğrudur. Yükseltmeleri bile bota bırakabilirsiniz
Elinize sağlık çok detaylı eger gercekse coc silme vakti.
Maalesef ki gerçek diyemeyeceğim. Yaklaşık 9 senedir aktif kullanıyorum. Bu oyunda para ödemek istemiyorsan botsuz oynamak MMORPG'den farksız. Ömrünü adaman gerek.

Aynı zamanda çok daha basit saldırı yapmaya odaklanmış. Çok daha pratik ve kullanımı kolay bir bot var rehberini hazırlayacağım müsait bir zamanda.

Hocam benim şöyle bir sıkıntım var ben bir yandan PC'de film dizi izlerken oyun oynarken arka planda bot çalışsın mantığıyla kurdum ama botu simge durumuna küçült yapınca kafayı yiyor çalışmıyor. Var mıdır bir yolu bunun?

Botu simge durumuna küçült nasıl bir ayar hiç dikkat etmedim kullanmadım ama şöyle önerebilirim size.

Hide dedikten sonra aşağıya alma butonuna basarsanız ve

Bu ayarı açık bırakırsanız. Bot tamamen saklanır ve ekrana gelmez. Sadece BS görev çubuğunda gözükür o kadar. Onu da isterseniz 2. bir masaüstü penceresi açıp oraya taşırsanız görüntü kirliliği yaratmadan arkada çalışır.

Eyvallah hocam onu da çözdüm. TH10 ejder saldırısı için de uygun bir csv skript bulursam tamamdır. Tek tek deniyorum skriptleri, büyü tarafında sıkıntı oluyor büyüleri atmıyor. Bir de inşaatçı köyünde cadı saldırısı yapıyorum ben cadıyı bırakıp bir kere daha tıklayınca aktif özelliği var ya hani kuşlar uçuyor, onu yapmıyor bunun bir yolu var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…