Rehber Clash Of Clans MBR Botu nedir?

İnşaatçı üssündeki birliklerin özelliklerini kullanmıyor. O yüzden cadıda kalmaya devam edebilirsiniz. Çünkü gece cadıları ölünce otomatik olarak özelliğini kullanıyor. Ben o şekilde kullanmıştım. TH10'da da ejder saldırısı yerine LavTazı-Balon saldırısı kullanmanızı öneririm. TH14'e kadar aktif olarak onu kullanmıştım gayet de yeterliydi.

Lav Tazı Balon CSV

NOTE |Author: Z E C K, Edited By ACKak v4.6.4 Script work on "EXTERNAL EDGES"
NOTE |TH-9 T: 2 Lava, 24 Loons, 20 Mini-s, 4 Rage, 1 Haste in CC 1 Haste and Ball-s
NOTE |TH-10 T: 3 Lava, 22 Loons, 20 Mini-s, 4 Rage, 3 Haste in CC 1 Haste and Ball-s
NOTE |TH-11 T: 3 Lava, 26 Loons, 20 Mini-s, 4 Rage, 3 Haste in CC 2 Haste Or 1 Rage and Ball-s
NOTE |TH-12 T: 4 Lava, 24 Loons, 20 Mini-s, 4 Rage, 3 Haste in CC 2 Haste Or 1 Rage and Ball-s
NOTE |TH-13 T: 5 Lava, 22 Loons, 20 Mini-s, 4 Rage, 3 Haste in CC 2 Haste Or 1 Rage and Ball-s

Hocam sizin taktikle kurdum botu her şey yolunda. Hesabın banlanmaması için alabileceğim önlem var mı acaba?

Hocam sizin taktikle kurdum botu her şey yolunda. Hesabın banlanmaması için alabileceğim önlem var mı acaba?
Çok uzun saatler çalıştırmayın. Günde 12-16 saldırıdan fazlasını yaptırmayın. Kesin olarak banlanmazsınız diyemem ama minimum sürelerde çalıştırın. Rehberde de bir çok detaydan bahsettim zaten. Bir şikayet yerseniz incelemeden sonra banlanabilir. Banlanamaz diye bir şey yok.

Hocam selamlar rehberiniz mükemmel yıllar önce kulllanan birisi olarak böyle bi rehbere rastgeldigimi hatırlamıyorum emeğinize sağlık
Sormak istedigim bisey var mybotrun forum sitesine üyeliğiniz var mı acaba benim eskiden vardı hesabımı biliyorum ama bi türlü mail adresime msjlar düsmüyor siteden
Farklı maillerden üyelik aldıgımdada aynı durum söz konusu onay maili gelmiyor
Bilginiz var mı acaba teşekkürler

Evet aktifte hesabım var kullanıyorum. Yeni hesap açılmıyor sanırım üye alımları kapalı uzun zamandır diye biliyorum.

6 köyün hepsini birden oynamakta zorlanıyorum. Sadece birinde her şey fullken, diğerleri belediye binası 12-13 seviyede ve duvarları iyi durumda değil. Şuan hammer jam etkinliği var ve bu etkinlikte onları biraz toparlamak istiyorum.

Bot şuanda çalışıyor mu? Yakın zamanda deneyen oldu mu? Birde netice de bot kullandığımdan banlanma riskimiz var. Ana hesapta kullanmayı düşünmüyorum, ama yine de banlanan köyler ile aynı cihazda kullanıyorum diye ban yeme ihtimali olur mu? Birde sclash of clans hesabı ban yediğinde aynı id'de yer alan clash royale ya da hayday gibi oyunlarda herhangi sıkıntı olur mu?

Bot şuan çalışmıyor. Yeni gelen lig sisteminden sonra saldırıya gitme koordinatları vs. değiştiği için. Kapsamlı bir güncelleme gelmesini bekliyorum. 2-3 haftadan önce beklemiyorum. Sadece duvar ve ganimet kasmak için Clash of Clans Simplicity Botu Nedir? bu konuyu okuyabilirsin. Dikkat et bu bot MBR kadar detaylı değil. Duvar basma konusunda bazı köylerde sıkıntı çıkarabiliyor. Depoları dolunca da kendini durdurmuyor sonsuza kadar saldırıya gitmiyor. Kontrollü bir şekilde açmanız gerek botu.

Öyle sanıyorum artık güncellenmeyecek. Güncellenecek olsa bunca vakit yapılırdı

Öyle sanıyorum artık güncellenmeyecek. Güncellenecek olsa bunca vakit yapılırdı
Güncelleme büyük ve ücretsiz bir yazılım olduğu için güncelleme gecikiyor. Muhakkak güncelleme gelecektir. Yeni belediye yeni savunmalar lig değişikli vs. Bir sürü değişiklik yapıldı oyunda. Simplicity güncellemesini yorumlarda en altta paylaştım. Ganimet kasmak için yeterli durumda şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…