denizius Uzman Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 451 Beğeniler 184 13 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar CoC oynuyor ve hepsi eski hesaplarıyla girmiş. Canım çekti benim de ama Supercell ID'ye kaydetmemişim. Benim eski hesabım gitmiş, geri alma şansım var mı ya da güzel bir CoC hesabı almaya kalksam nelere dikkat etmeliyim nereden almalıyım?
Arkadaşlar CoC oynuyor ve hepsi eski hesaplarıyla girmiş. Canım çekti benim de ama Supercell ID'ye kaydetmemişim. Benim eski hesabım gitmiş, geri alma şansım var mı ya da güzel bir CoC hesabı almaya kalksam nelere dikkat etmeliyim nereden almalıyım?
yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 13 Ekim 2024 #2 Supercell desteğe oyundaki isminizi ve ilk satın alım bilgilerinizi iletirseniz yardımcı olurlar.
KS KS denizius Uzman Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 451 Beğeniler 184 13 Ekim 2024 #3 yunus dedi: Supercell desteğe oyundaki isminizi ve ilk satın alım bilgilerinizi iletirseniz yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Hocam çok eski hesap bulamam muhtemelen. Hesap alma işleri nasıl oluyor biliyor musunuz?
yunus dedi: Supercell desteğe oyundaki isminizi ve ilk satın alım bilgilerinizi iletirseniz yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Hocam çok eski hesap bulamam muhtemelen. Hesap alma işleri nasıl oluyor biliyor musunuz?
yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 13 Ekim 2024 #4 denizius dedi: Hocam çok eski hesap bulamam muhtemelen. Hesap alma işleri nasıl oluyor biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla...
denizius dedi: Hocam çok eski hesap bulamam muhtemelen. Hesap alma işleri nasıl oluyor biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla...