Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.513 Çözümler 70 Beğeniler 5.470 Yer Haddonfield, Illinois 25 Mart 2025 #1 COC oynarken süresiz ban yemiştim neden olduğu önemli değil. Acaba o ban HayDay'a da yansımış mıdır. Aynı mail üzerindeydiler.
COC oynarken süresiz ban yemiştim neden olduğu önemli değil. Acaba o ban HayDay'a da yansımış mıdır. Aynı mail üzerindeydiler.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.127 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 25 Mart 2025 #2 Hayır tabii ki. Clash of Clans'ta aldığınız ban, Hay Day'de geçerli olmaz.
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.513 Çözümler 70 Beğeniler 5.470 Yer Haddonfield, Illinois 25 Mart 2025 #3 Quezzy dedi: Hayır tabii ki. Clash of Clans'ta aldığınız ban, Hay Day'de geçerli olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şuan girmeye çalışıyorum da Supercell ID'ye bağlı hesap bulunamadı diyor. O zamanlar ID muhabbeti yoktu. Nasıl giriş yapabilirim acaba?
Quezzy dedi: Hayır tabii ki. Clash of Clans'ta aldığınız ban, Hay Day'de geçerli olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şuan girmeye çalışıyorum da Supercell ID'ye bağlı hesap bulunamadı diyor. O zamanlar ID muhabbeti yoktu. Nasıl giriş yapabilirim acaba?
Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.155 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.215 25 Mart 2025 #4 Michael MYERS dedi: Hocam ben şu an girmeye çalışıyorum da Supercell ID'ye bağlı hesap bulunamadı diyor. O zamanlar ID muhabbeti yoktu. Nasıl giriş yapabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Google Play hizmetine bağladıysanız oradan bağlanmayı deneyin.
Michael MYERS dedi: Hocam ben şu an girmeye çalışıyorum da Supercell ID'ye bağlı hesap bulunamadı diyor. O zamanlar ID muhabbeti yoktu. Nasıl giriş yapabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Google Play hizmetine bağladıysanız oradan bağlanmayı deneyin.
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.513 Çözümler 70 Beğeniler 5.470 Yer Haddonfield, Illinois 25 Mart 2025 #5 Cyanogen dedi: Google Play hizmetine bağladıysanız oradan bağlanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ona bağlıydı ama o buton kalkmış maalesef.
Cyanogen dedi: Google Play hizmetine bağladıysanız oradan bağlanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ona bağlıydı ama o buton kalkmış maalesef.