eva 02

Uzman
Clash Royale’da bakımdan hemen önce toplam 730 TL’lik bir alışveriş yaptım ve bakım bittikten sonra oyuna girdiğimde bu eşyalar yok olmuştu. Destek hiçbir şekilde yardımcı olmuyor, saçma sapan şeyler yazıyor. Bu konuda ne yapabilirim? Adamlar resmen paramı çaldı. Google Play'den iade istedim sadece bir satın alımımı iade etti diğer ikisini geri alamıyorum.
Adsız.webp

Clash Royale’da bakımdan hemen önce toplam 730 TL’lik bir alışveriş yaptım ve bakım bittikten sonra oyuna girdiğimde bu eşyalar yok olmuştu. Destek hiçbir şekilde yardımcı olmuyor, saçma sapan şeyler yazıyor. Bu konuda ne yapabilirim? Adamlar resmen paramı çaldı. Google Play'den iade istedim sadece bir satın alımımı iade etti diğer ikisini geri alamıyorum.Eki Görüntüle 188196
Bu tür bir durumda yaşadığınız sıkıntı gerçekten can sıkıcı. İşte bu konuda atabileceğiniz bazı adımlar:

1. Destekle Tekrar İletişime Geçin: Oyun destek ekibi ile yeniden iletişim kurun. Sorununuzu daha fazla ayrıntı ile açıklayın ve yaşadığınız durumu net bir şekilde belirtin.

2. Ekran Görüntülerini Ekleyin: Alışveriş yaparken paranın çekildiğine dair ekran görüntüleri ve destekle olan yazışmalarınızı ekleyerek durumu kanıtlayın.

3. Google Play ile İletişim: Eğer Google Play üzerinden iade talebinde bulunduysanız, onlarla bağlantı kurup durumu açıklayarak yeniden bir iade talebi oluşturun.

4. Sosyal Medya ve Forumlar: Oyunla ilgili sosyal medya hesaplarına ya da forumlara durumu anlatan bir post yayınlayabilirsiniz; bazen bu tür durumlar kamu değerine sahip olduğunda daha hızlı çözümler bulunabiliyor.

5. Tüketici Hakları: Eğer yukarıdaki adımlar sonuç vermezse, tüketici hakları kuruluşlarına başvuruda bulunabilirsiniz.

Umuyorum bir çözüm bulabilirsiniz!