J JJX Becerikli Katılım 10 Mart 2026 Mesajlar 115 Beğeniler 70 20 Nisan 2026 #1 Bir kod yazdırıyorum 2 cevap veriyor 10 saat sonra tekrar kullanıma izin veriyor. Alternatifi var mı? 200-300 TL'ye üyelik alabilirim ama ücretsiz olursa daha iyi olur.
Bir kod yazdırıyorum 2 cevap veriyor 10 saat sonra tekrar kullanıma izin veriyor. Alternatifi var mı? 200-300 TL'ye üyelik alabilirim ama ücretsiz olursa daha iyi olur.
madelyn Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.680 Çözümler 11 Beğeniler 5.941 20 Nisan 2026 #2 Google Antigravity, eğer üniversite öğrenciliği varsa Github Copilot Student.
KS KS J JJX Becerikli Katılım 10 Mart 2026 Mesajlar 115 Beğeniler 70 20 Nisan 2026 #3 madelyn dedi: Google Antigravity, eğer üniversite öğrenciliği varsa Github Copilot Student. Genişletmek için tıkla... Antigravity'nin Gemini'den farkı var mı yoksa aynı altyapıyı mı kullanıyorlar? Çünkü Gemini Pro üyesiyim zaten. Yazdığı kodları çok beğenmiyorum.
madelyn dedi: Google Antigravity, eğer üniversite öğrenciliği varsa Github Copilot Student. Genişletmek için tıkla... Antigravity'nin Gemini'den farkı var mı yoksa aynı altyapıyı mı kullanıyorlar? Çünkü Gemini Pro üyesiyim zaten. Yazdığı kodları çok beğenmiyorum.
madelyn Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.680 Çözümler 11 Beğeniler 5.941 20 Nisan 2026 #4 @JJX, biraz Gemini biraz da Claude Opus ve Sonnet modellerine limit veriyor. Hiç yoktan iyidir bakış açısıyla kullanıyorum. Ek olarak, bu aralar Claude limitleri hızlı bitiyor ve pahalı olması da üstüne tuz biber oluyor. Yapay zeka ile ilgili daha çok bilgi öğrenmek ve gündemi takip etmek istiyorsanız şöyle bir grup var. Sürprizbozan: Linkedin gönderisi [ Yapay Zeka Türkiye (YZT) Topluluğu : Sadece yapay zeka özelinde paylaşımlar yaptığımız bir WhatsApp topluluğumuz var. Yapay zeka gelişmelerini yakından takip etmek isterseniz siz de… | Cüneyt Bakioğlu Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2026
@JJX, biraz Gemini biraz da Claude Opus ve Sonnet modellerine limit veriyor. Hiç yoktan iyidir bakış açısıyla kullanıyorum. Ek olarak, bu aralar Claude limitleri hızlı bitiyor ve pahalı olması da üstüne tuz biber oluyor. Yapay zeka ile ilgili daha çok bilgi öğrenmek ve gündemi takip etmek istiyorsanız şöyle bir grup var. Sürprizbozan: Linkedin gönderisi [ Yapay Zeka Türkiye (YZT) Topluluğu : Sadece yapay zeka özelinde paylaşımlar yaptığımız bir WhatsApp topluluğumuz var. Yapay zeka gelişmelerini yakından takip etmek isterseniz siz de… | Cüneyt Bakioğlu
mertjr Başarılı Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 381 Beğeniler 205 21 Nisan 2026 #5 .edu uzantılı bir maile sahipsen hem cursor hem copilot pro aboneliklerini al ücretsiz şekilde