Claude code terminalinde başka yapay zekaları çalıştırma nasıl gerçekleşiyor?

Koneko Toujou 49

Bilgin
Yer
Cehennemin dibi
Ollama ile bir iki model denedim ama sisteme ağır geldi. Ben de ücretsiz modelleri Claude code arayüzü ile kurmayı düşünüyorum ama aklıma takılan soru şu; Bu ücretsiz modeller örneğin sonnet 5 kadar işime yarayacak şekilde kod yazıp hata ayıklayabilir mi? Visual Studio Code üzerinde Claude code panelini kurdum opencode ve openrouter üzerinden Free AI API'ları ile bağlamayı düşünüyorum bu ne kadar kaliteli bir sonuç verir?

Ollamayı güzel bir sisteminiz yoksa kurmayın hiç. Modellerden tam verim alamıyorsunuz düşük modellerde iyi iş beceremiyorlar. Free apiler ise limitleri çok az. Neden Antigravity kullanmıyorsunuz?

Ollamayı güzel bir sisteminiz yoksa kurmayın hiç. Modellerden tam verim alamıyorsunuz düşük modellerde iyi iş beceremiyorlar. Free apiler ise limitleri çok az. Neden Antigravity kullanmıyorsunuz?

Daha öğrenmedim de ondan . Nedir o? Claude kadar iyi kod yazabiliyor mu?
Ayrıca ollamada sadece denediğimi ve olmadığını söyledim VRAM yetmediği için RAM'e yüklenip tıkandı

Daha öğrenmedim de ondan . Nedir o? Claude kadar iyi kod yazabiliyor mu?
Ayrıca ollamada sadece denediğimi ve olmadığını söyledim VRAM yetmediği için RAM'e yüklenip tıkandı
Claude kadar geniş değil ama çok başarılı bir IDE. Nasıl duymadınız ve denemediniz bilmiyorum bir deneyin derim. Önceden free limitleri çok yüksekti ama şu an düşük biraz.

Claude kadar geniş değil ama çok başarılı bir IDE. Nasıl duymadınız ve denemediniz bilmiyorum bir deneyin derim. Önceden free limitleri çok yüksekti ama şu an düşük biraz.
Aslında şu an da limitleri fena değil. Ya da şöyle diyeyim, Antigravity içindeki Claude limiti aşırı derecede kötü (1-2 prompt ile bitebiliyor) fakat Gemini limiti belirli düzeyde iş görecek seviyede. Ha, şöyle bir sorun var ki Gemini 3.1'in High kullanımında bile kod kalitesi kişisel düşüncem Claude kadar iyi değil. Spagetti kod yazmıyor bence, fakat daha ötesini de sunamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…