KS KS DeadlyMania7 91 Seçkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.288 Çözümler 38 Beğeniler 6.489 Yer Cehennemin dibi Bugün 15:18 #11 RPM dedi: Evet ücretli. Bedavaya güzel kod yazılmıyor maalesef. Qwen 3.8 27B çalıştırabiliyorsanız o iyi sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam param olsa zaten claude alırım . Free'ler arasında projeyi dolaştırmayı düşünüyorum. Superuser do dedi: Hocam istediğiniz şeyli düzenli bir Prompt haline getirirsen, tüm olayı tek başına hallediyor. Mevcut olarak şu şekilde örnek verebilirim. Eki Görüntüle 275972 Genişletmek için tıkla... Ama bunu ücretli planda yapıyor değil mi?
RPM dedi: Evet ücretli. Bedavaya güzel kod yazılmıyor maalesef. Qwen 3.8 27B çalıştırabiliyorsanız o iyi sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam param olsa zaten claude alırım . Free'ler arasında projeyi dolaştırmayı düşünüyorum. Superuser do dedi: Hocam istediğiniz şeyli düzenli bir Prompt haline getirirsen, tüm olayı tek başına hallediyor. Mevcut olarak şu şekilde örnek verebilirim. Eki Görüntüle 275972 Genişletmek için tıkla... Ama bunu ücretli planda yapıyor değil mi?
Superuser do 41 Uzman Katılım 16 Temmuz 2026 Mesajlar 398 Makaleler 4 Çözümler 3 Beğeniler 336 Bugün 15:19 #12 DeadlyMania7 dedi: Hocam param olsa zaten claude alırım . Free'ler arasında projeyi dolaştırmayı düşünüyorum. Ama bunu ücretli planda yapıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ücretsiz planda Claude'u kullanmanız çok mümkün değil.
DeadlyMania7 dedi: Hocam param olsa zaten claude alırım . Free'ler arasında projeyi dolaştırmayı düşünüyorum. Ama bunu ücretli planda yapıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ücretsiz planda Claude'u kullanmanız çok mümkün değil.
Tuhoiisa 11 Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.185 Çözümler 19 Beğeniler 743 Bugün 15:29 #13 DeadlyMania7 dedi: Ama bunu ücretli planda yapıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz planda Claude Code direkt yok zaten, evet yani.
DeadlyMania7 dedi: Ama bunu ücretli planda yapıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz planda Claude Code direkt yok zaten, evet yani.
KS KS DeadlyMania7 91 Seçkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.288 Çözümler 38 Beğeniler 6.489 Yer Cehennemin dibi Bugün 15:36 #14 Superuser do dedi: Hocam ücretsiz planda Claude'u kullanmanız çok mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Tuhoiisa dedi: Ücretsiz planda Claude Code direkt yok zaten, evet yani. Genişletmek için tıkla... ben baya kullanıyordum....
Superuser do dedi: Hocam ücretsiz planda Claude'u kullanmanız çok mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Tuhoiisa dedi: Ücretsiz planda Claude Code direkt yok zaten, evet yani. Genişletmek için tıkla... ben baya kullanıyordum....