Claude kredileri Visual Studio Code'da nasıl kullanılır?

Attım zaten gunduz 6 dolarlık bakiye ile sonnet 5 kullandım eridi 1 saatte

Çok hızlı gidiyor ya yoksa ben niye abonelik isteyeyim ki. Belki dediğiniz gibi hibrit bir şey yapabilirimde pek sanmıyorum.
İşinizi organize edip planlarsanız abonelikten çok daha ekonomik olacaktır. Ben şahsen plan ve kritik işler harici Claude kullanmıyorum. Artık yavaş yavaş Çin tabanlı modellerden bir farkı kalmıyor. "X elementini Claude yapar, B elementini GLM yapar" gibi bir organizasyon daha iyi olur. Ayrıca sanırım yıllık almayı planlıyorsunuz ki bu da aşırı değişken bir teknoloji için biraz fazla uzun vadeli.

Evet işte o yüzden diyorum şimdi iyi geliyor yıllık ama ileride iyi gelmeyebilir. En iyisi dediğiniz gibi basit/Orta işler için DeepSeek gibi Çin modelleride iyiymiş bayağı sanirim hem çok daha uygun. İşin içinden çıkılmaz işlerde de fable 5 veya sonnet 5.

Claude kadar başarılı olup çok işlevli, tokeni uygun bir model söyleyebilir misiniz? Tavsiyeniz çok güzel olur benim için.

Az önceki cevabımda da belirttiğim gibi aşırı değişken bir sektör hocam. Aşırı değişken, bugün söylediğim yarını tutmayacak o derece. GLM, DeepSeek ve Qwen Coder hem cebinizi hem emeğinizi üzmez ama bunu söylemeliyim. Projenize ve beklentinize göre basit görevler verip ufak bir bütçe ile deneyebilirsiniz

Param yok ya şimdilik olmadığı için ollama ile yerel olarak qwen çalıştırıyorum bakalım nasıl yapacak merak ediyorum. Teşekkür ederim değerli yanıtlarınız için.

Ek olarak basit işler için Antigravity kullanılabilir, Gemini Pro aboneliği varsa güzel limit veriyor Antigravity için.

Param yok ya şimdilik olmadığı için ollama ile yerel olarak qwen çalıştırıyorum bakalım nasıl yapacak merak ediyorum. Teşekkür ederim değerli yanıtlarınız için.
7 milyar parametreli çalıştırdığınızı varsayarak beklentinizi düşürmenizi söyleyeyim hocam. Hatta tamamen yok edin bana kalırsa. Web ve Android tabanlı geliştiriyorsanız size altın değerinde bir şey söyleyeyim Google AI Studio. Sıfır bütçeyle product kalitesinde işler çıkarabilirsiniz.

Ek olarak basit işler için Antigravity kullanılabilir, Gemini Pro aboneliği varsa güzel limit veriyor Antigravity için.
Katılıyorum ancak antigravity manager kullanarak. Birden fazla google hesabınız varsa günü kurtarabilirsiniz

7 değil 27 yada 26 o civar bir şeydi. Biliyorum hocam boşta kalmasın diye sadece. Tekrardan dedikleriniz için teşekkürler.

Ek olarak basit işler için antigravity kullanılabilir, Gemini Pro aboneliği varsa güzel limit veriyor antigravity için.

Basit şeyler değil ancak yine de teşekkür ederim. Claude alternatifi olarak DeepSeek falan kullanırım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…