Claude Pro alınır mı?

Nikki Freeman 110

Üstün
Makaleler
1
Yer
California
Merhaba.

Claude Pro'yu denemek istiyorum 1 aylığına. Sizce mantıklı mı? Özellikle limit için geçiyorum, limit ne kadar artar? Ayrıca bir alternatifi var mı? Özellikle şu an kod ve daha çok aşamalı işler için lazım.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
20$'lık versiyonundan mı bahsediyoruz?

Evet, ayrıca çoğunlukla Sonnet 5 kullanıyorum Medium seviyede.
Coding kısmında hayatında verebileceğin en az 20$ verebileceğini söyleyebilirim. Sonnet 5'de basit debug sistemlerinde oldukça kullanışlı olabiliyor ancak Opus 5 bambaşka bir deneyim. Kesinlikle öneririm. Ancak projelerin boyutu, yapısı ve sayısına göre limit konusunda yorum yapabiliriz.

Hocam şu an Hackintosh ile uğraşıyorum limitler çabuk bittiği için 2 gündür doğru düzgün yapamadım. Yani kısaca bana işlemleri anlatıyor ben de yapıyorum diyebiliriz (Tabii ki kontrol ediyorum cevapları).

Hocam, yoğun kullanım yerine model switchleyerek ve arkadaki ufak debug'ları elle ya da daha düşük bir modelle yaparsanız yeter. Opus 5 cidden deli gibi token yiyor.

Sırf Hackintosh için alacaksan alma da normal 20 USD'lik sürüm hiçbir şeye yetmiyor. Bütçe kısıtlıysa Codex bakılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…