Claude Pro limitleri nasıl?

Roronoa Zoro 18

Çalışkan
Pro srümünü almayı düşünüyorum. Limitleri nasıl?

Şahsen aynı anda 2 proje geliştiriyorum ancak yoğun kullanımda OPUS 5 ile birlikte tek bir projede bile hızlıca bitebiliyor.
2 proje için biraz daha coding kısmını AI'a bırakırken diğer hata bulma ve dosya okuma kısımlarını kendim yapmaya çalışıyorum çünkü tokenların çoğu coding'den ziyade komple yaptığı bir dosyayı okuyup anlamaya çalışmasıyla harcanıyor. Gerçekten ciddi olarak yoğun kullanım için Claude Max 5X önerebilirim.

Emsal yaptığım projelere bakmak isterseniz, bu büyüklükte olan bir proje için Pro yeterli ancak dikkatli kullanılması gerekiyor. 2 proje için cidden OPUS 5.0'dan uzak durulması gerekiyor.

İş için kullanacaksan hemen bitiyor, 5 saatte sıfırlanıyor. İnce ayar çekebilirsin ama çok uzun cevap verdikleri için token harcıyorlar.

Yoğun bağlam kullanımı gerektiren ağır dosya analizleri ve araştırmaları üzerine kullanacağım. Gemini AI Studio'da aktif 500K-1M token limitlerini sınırına kadar kullanıyorum şu an. Sapıttığı için değiştirmek istiyorum açıkçası.

Ben Claude un Opus 5 rezilligi sonrası GPT ye geçtim memnunum. Haftada en az 2 kez haftalık limit sıfırlıyorlar. Ve açıkcası GPT 5.6 Sol Opus5 den çok daha iyi testlerim sonucunda. GPT 6 nın çıkmış olmasından ve fable ı ezmiş olmasından bahsetmiyorum.

ChatGPT Plus sürümünde de 5.6 sürümlerini sonuna kadar kullanamıyoruz :/ Aslında Claude Max ile GPT Pro sürümlerine geçebilirim. Ama değer mi bilemedim? Yoğun olarak akademik alanda kullanacağım.

ChatGPT Plus sürümünde de 5.6 sürümlerini sonuna kadar kullanamıyoruz :/ Aslında Claude Max ile GPT Pro sürümlerine geçebilirim. Ama değer mi bilemedim? Yoğun olarak akademik alanda kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…