Claw tutuş için kablosuz fare önerisi

Ne önerirsiniz model olarak peki?

Eğer magnezyum karbon fiber fanteziniz yoksa o kadar bayılmazdım. Sırf karbon fiber ve magnezyum veya alüminyum vesaire mantıklı bulmuyorum şahsen. Tabii yok, benim aklımı çok çeldi, paradan bol bir şeyim yok derseniz alabilirsiniz.

Ne önerirsiniz model olarak peki?

Şahsi önerim leviathan V4 olur onun dışında ATK blazing sky Ultimate olur muhtemelen.

Şimdi şöyle ki, karbon fiber ya da magnezyuma özel bir ilgim yok fakat kullandığım tüm mouselarda baş parmağımı koyduğum yerde göçük oluştuğu için plastiğe yönelmek istemiyorum. En azından Logitech tarafında malzeme kalitesi beni hayal kırıklığına uğrattı.

Gpx in şeklinden memnun musunuz?
Şekil olarak evet sadece fps oyunları oynarken serçe parmağım boşta kalıyor.

Çok böyle sırf kırmak için ağırlık uygulamadığınız sürece benim yazdığım mouseler kırılmaz Logitech fareler kalite anlamında biraz zayıf.

Çok böyle sırf kırmak için ağırlık uygulamadığınız sürece benim yazdığım mouseler kırılmaz Logitech fareler kalite anlamında biraz zayıf.
Kırılma noktasında değil de daha çok elimin çok terlemesiyle ilgili bir problem. Aynı mouse modellerini kullanan hiçbir arkadaşımda benzer bir problem duymadım. Bu yüzden tedirgin oluyorum plastik gövdeden artık. Magnezyum biraz daha güvenli gözüktüğü için denemeyi düşündüm.

Kaliteli bir mouse kendisi üzeceğini sanmam pil ömrü daha uzun beklerseniz başka modellere yönelebilirsiniz bu modelin artısı işçilik ve optik encoder.

ATK Dragonfly A9 Air Wireless Mouse gpx şeklini seviyorsan bunu öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…