Elektronik Claw's Cerberus Pixart PAW3519 sensörlü fare Hepsiburada Premium'a özel 254 TL!

Performax Xotrandan daha iyi midir? Arkadaşta Xotran var, daha iyiyse bunu aldırayım idarelik kullansın düzgün bir şey alana kadar.

Ansızın mouse bozulma olasılığına karşı yedek olarak aldım. Kalsın lazım olur.

Performax Xotrandan daha iyi midir? Arkadaşta Xotran var, daha iyiyse bunu aldırayım idarelik kullansın düzgün bir şey alana kadar.
Xotran'ı ilk kez sizden duydum. Ama iyidir alsın kullanır.

Fiyatı bedava gibi bişey bu fiyata everest mouse tuzağına düştüm ben

Xotran'ı ilk kez sizden duydum. Ama iyidir alsın kullanır.

Ucuz diye zamanında ikimiz de almıştık. Herkes öneriyordu forumlarda, sensörü PAW3327 olması lazım. Benimki bozuldu diye değiştirdim ama o hâlâ kullanıyor ve birkaç sıkıntısı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuz diye zamanında ikimiz de almıştık. Herkes öneriyordu forumlarda, sensörü PAW3327 olması lazım. Benimki bozuldu diye değiştirdim ama o hâlâ kullanıyor ve birkaç sıkıntısı var.
Bilmiyorum HBP varsa 254tlye alsın sizin tercihiniz tabi.

Hayır. Xotran'da bu faredeki sensörün 2.5-2 katı daha iyisi var.

PAW3327. 3395 değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…