Akif Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.970 Çözümler 8 Beğeniler 2.384 25 Şubat 2025 #11 Sensörden ne beklentiniz vardı bu seviyede? Ben ürünün genel kalitesini söylüyorum. Bu fiyatta beklentim yoktu da buna kaliteli demek yanlış olur.
Sensörden ne beklentiniz vardı bu seviyede? Ben ürünün genel kalitesini söylüyorum. Bu fiyatta beklentim yoktu da buna kaliteli demek yanlış olur.
KS KS Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.801 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.472 Yer Antalya 25 Şubat 2025 #12 Akif dedi: Sensörden ne beklentiniz vardı bu seviyede? Ben ürünün genel kalitesini söylüyorum. Bu fiyatta beklentim yoktu da buna kaliteli demek yanlış olur. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim kalitesi yok deyince farenin ne kalitesi olur ilk aklıma gelen şey sensör. Başka bir şey yazmadığınız için başka bir şey düşünemedim.
Akif dedi: Sensörden ne beklentiniz vardı bu seviyede? Ben ürünün genel kalitesini söylüyorum. Bu fiyatta beklentim yoktu da buna kaliteli demek yanlış olur. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim kalitesi yok deyince farenin ne kalitesi olur ilk aklıma gelen şey sensör. Başka bir şey yazmadığınız için başka bir şey düşünemedim.
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.785 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.061 Yer Bolu Dağı Tüneli 25 Şubat 2025 #13 Mouse muhtemelen 125hz, kendim kullanıyorum. Logi M330'dan iyi diyebilirim ikisinin de kullanıcısı olarak. Ofis için oldukça uygun bir mouse, ayrıca anahtarları çok sessiz sağ ve sol tık için. Bu paraya alınır mı, alınır.
Mouse muhtemelen 125hz, kendim kullanıyorum. Logi M330'dan iyi diyebilirim ikisinin de kullanıcısı olarak. Ofis için oldukça uygun bir mouse, ayrıca anahtarları çok sessiz sağ ve sol tık için. Bu paraya alınır mı, alınır.
1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.187 28 Şubat 2025 #14 Akif dedi: La bunun kalitesi de yok ki Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesinin bile altında ki, normal.
Akif dedi: La bunun kalitesi de yok ki Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesinin bile altında ki, normal.