Claws marka fareler nasıldır?

Çok bilgili birisiniz anladığım kadarıyla bu konuda yorumunuz için sağ olun öncelikle, ben halihazırda Rampage Miracle M.2 mouse kullanıyordum tıklama sesleri ve mouse değerleri düşük geliyordu bana ( 125Hz 725F sensör) benim de bütçem 400-500 liraydı delikli istiyordum claws nexus X1 kablolu versiyonunu sipariş ettim 320 liraya değerleri bayağı iyi geldi bana 1000 Hertz 100 IPS 20G. Malzeme kalitesi iyi olmadığından bahsetmişsiniz, sağ sol tık çok ses çıkarıyor mu Rampage gibi? Bana şu an kullandığım fareden iyi olması yeterli.

Tuş kalitesini ofis tipi farenin yan tuşları için dedim. Ana tuşları bayağı sessizken, yan tuşlar böyle parlayan kötü bir plastikten yapılmış. Sesi çok değil de sessize göre kötü, yani insan hepsinden aynı sessizliği bekliyor. Diğer oyun fareleri ofis tipine göre bayağı sesli kalıyor. Ama kafa ütüleyecek bir ses yok.

Crossfire Air'de tuş kalitesinde sorun yok. Tek sorun kablosuz olduğundan altındaki tuşların skatezlere göre dışarıda olmasıydı. Kablolu da böyle bir sorun yaşamazsınız. Bir de alt kısımlarındaki kesişimler kusursuz değil. Görsel olarak kötü duruyor tabii bu çıkıntı farenin altına doğru olursa sorun çıkarır. Zaten bunu ürünü alınca anlarsın, öyle bir durum olursa iade edersin. Onun dışında genel malzeme bu fiyatlardaki mouselara göre normal.

Sağ ve sol tık normal ses çıkarıyor. Bahsettiğiniz rampage bilmiyorum kıyas yapamam. Ana farem Scyrox v8 göre elbette sesli. Yani bunu video vb. izleyip kıyaslarına bakabilirsiniz.

Hocam bugün elime ulaştı ürün güzel gibi, dediğiniz üretim hatası yok programı da düzgün çalışıyor zaten 300 liraya çok da bir şey beklememek lazım, ben 125 Hz'den 1000'e geçmek için aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…