Abartma kardeşim 900 liraya iyi. Xbox'ta zaten DualSense gibi dakika başı drift problemi çıkmıyor.

Boş boş konuşuyor millet 1O senedir Xbox sahibiyim. 4 tane Xbox kolum var. Sadece 7. nesil olan bozuldu oda benim eşekliğimden içini açtım temizledim vida unutmuşum 6 ay sonra o vida anakartı yedi. 1 kere analog bozuldu onda da analog ucuz zaten Trendyol'dan alıp mahelledeki TV taamircisine de değiştirdim. Lehim parası vedim.
Diğer 2 kol da 5 yıllı en ufak diff kayma vs yok. Su gibi akıyor. Aktif kullanıyorum dolapta 900TL görünce 4 orijinal kolu da aldım 1 gündür onunla oynuyorum kondisyonu çok iyi. Yeni gibi çıktı.
Bilip bilmeden hayatında 1 kere bile Xbox kolu ile oynamamış adamlar yorum yapması da ilginç geliyor. Öyle bozulan bir şey değil. Gecikme falan da yok. Ayar yapmaya gerek de yok su gibi akar. Hatta konsola bağlarsam yılda 1 güncelleme de alır. PC de oyun oynarken de çok tatlı titrer darbenin sertliğine göre çok hoş çok keyifli bir oyun deneyimi yaşatır. Benim vazgeçilmezim.

Kolun analog tuşlarının üstündeki silikon çok kolay aşınır. Bir tek sorun o. Onun içinde silikon kılıf vardır takarsın olur biter. bir tıkta abyx tuşları seslidir. ama kaliteli her anlamda.

900 TL aldığım kol 8. nesil BT olan model. PC bağlanır. Pille de 20- 25 saat çalışır. Bitince 2sn şarjlı pil takar yoluna devam edersin.

Her oyunda tuşlar ayarlı gelir. Her cihazda sorunsuz kullanırsın. Kafan ağrımaz. Oyun akar.

Orijinal Xbox kolunun altında jak vardır. Kulaklık da bağlarsan direk ses de alırsın. Kullanımda rahatlık sağlar. Film vs izlerken de kumanda gibi kullanırsın. Tetiğe basınca film hızlı sarar vs.
Çakma bir kolla orijinal kol karşılaştırılamaz. Çakmalar 1 alt ligdir.

bilmez bunları. bazıları nette okur sonra stick drift hayırlı olsun 🙂 yazar. bende :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: geçerim.

Son düzenleme: