Cloud 3 Wireless vs GamePower Medusa

dursunduruyor

Becerikli
Başlığı görüp sinirle geldiyseniz affedin 5000 TL'ye Cloud 3 Wireless aldım; düştü diye ama açmadım, duruyor.

Kulaklık gerektirecek pek fazla oyun oynamıyorum ve yoğun da oynamıyorum. Gaming Gecesi indirimlerinde 1000 TL'ye Gamepower Medusa'yı gördüm.

En fazla ne kadar fark olabilir ki? Cloud 3'ü iade edip Medusa mı alsam, bilemedim. Bir şey olursa iki yıl da garantisi var, sonuçta.

Lütfen farklı bir kulaklık tavsiye etmeyin çünkü üşeniyorum. Bu ikisi arasında durumuma göre hangisi? Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda ses kasayım, uzun süre kullanayım, kafam ağrımasın gibi dertler yoksa bence 5 kat ucuza Medusa alınabilir.

Şahsen R6'da adamları düzgün duyayım diye 3.500'e Kraken v3 HyperSense almıştım, titretme olayı hoşuma gidince müzik dinlerken falan da kullanmaya başladım

İkisi de kötü kulaklık ama Medusa ekstra kötü. İkinci el almam dersen alttaki sürprizbozana tıklama, Cloud 3 Wireless ile devam et.

Ben olsam ikisi yerine de 2. el G PRO X veya G635 alırdım. Sıfır kulaklık almak, şu dönemde mantıksız. Paraya kıyayım da alayım dediğin durumda bile iyi bir ses kalitesi elde edemiyorsun. Cebimden 5.000 TL çıkacaksa sadece SRH 440, MDR7506, K371, K361, M50x gibi closed-back; HD 560S, DT 990 PRO, HE400SE gibi bir semi-open/open-back kulaklık için çıkardı ama bunlar da ikinci el yine. Sıfır kulaklık almak gerçekten mantıksız. Hijyen ürünü olduğu için 2. elde yarı fiyatından bile ucuza alabiliyorsun ve yapacağın tek şey Aliexpress'ten sıfır pad çifti almak veya distribütöründen yeni bir çift pad satın almak. Dersen ki ıslak mendil / dezenfektan ile siler geçerim, yapıştır geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…