S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 277 Beğeniler 55 25 Nisan 2026 #11 Torukojin Kaneki dedi: Cloud 3 yerine kulaklık önerisi olan var mı? Bunu ikinci el satıp maksimum 1.000 TL civarı koyabilirim. @michaelscofield öneriniz var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam neden satıyorsunuz? Bende değişim düşünüyorum da Cloud III kullanıyorum.
Torukojin Kaneki dedi: Cloud 3 yerine kulaklık önerisi olan var mı? Bunu ikinci el satıp maksimum 1.000 TL civarı koyabilirim. @michaelscofield öneriniz var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam neden satıyorsunuz? Bende değişim düşünüyorum da Cloud III kullanıyorum.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.547 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 25 Nisan 2026 #12 Shog dedi: Hocam neden satıyorsunuz? Bende değişim düşünüyorum da Cloud III kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Öncekine göre kötü geliyor hocam sesi.
Shog dedi: Hocam neden satıyorsunuz? Bende değişim düşünüyorum da Cloud III kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Öncekine göre kötü geliyor hocam sesi.
S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 277 Beğeniler 55 25 Nisan 2026 #13 Torukojin Kaneki dedi: Cloud 3 yerine kulaklık önerisi olan var mı? Bunu ikinci el satıp maksimum 1.000 TL civarı koyabilirim. @michaelscofield öneriniz var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Torukojin Kaneki dedi: Öncekine göre kötü geliyor hocam sesi. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı başka ürün?
Torukojin Kaneki dedi: Cloud 3 yerine kulaklık önerisi olan var mı? Bunu ikinci el satıp maksimum 1.000 TL civarı koyabilirim. @michaelscofield öneriniz var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Torukojin Kaneki dedi: Öncekine göre kötü geliyor hocam sesi. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı başka ürün?