KS KS K KakaoluKekAdam Yetkin Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1.073 Çözümler 18 Beğeniler 969 Yer Denizli, Türkiye 10 Aralık 2024 #11 eren28tr dedi: Antivirüs kullanıyorsanız kapatın. Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Antivirüsü kapattım olmadı ayarlardan ağ ayarları sıfırladım değişen bir şey olmadı. 13814 dedi: Başka bir VPN'i denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim çalışıyor ama WARP çalışmıyor (önceden çalışıyordu şimdi çalışmıyor) MiraeNN dedi: Cloudflare System Status Bakımda görünüyor bundan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Amsterdam gösteriyor bilemedim ama olabilir. Başka VPN'den devam edeceğim gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2025
eren28tr dedi: Antivirüs kullanıyorsanız kapatın. Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Antivirüsü kapattım olmadı ayarlardan ağ ayarları sıfırladım değişen bir şey olmadı. 13814 dedi: Başka bir VPN'i denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim çalışıyor ama WARP çalışmıyor (önceden çalışıyordu şimdi çalışmıyor) MiraeNN dedi: Cloudflare System Status Bakımda görünüyor bundan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Amsterdam gösteriyor bilemedim ama olabilir. Başka VPN'den devam edeceğim gibi.
walter wick Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 826 Çözümler 4 Beğeniler 911 Yer Albuquerque 10 Aralık 2024 #12 Başka bir DNS kullanıyorsan DNS'i kapat öyle dene.
KS KS K KakaoluKekAdam Yetkin Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1.073 Çözümler 18 Beğeniler 969 Yer Denizli, Türkiye 10 Aralık 2024 #13 Arkadaşlar sorunu çözdüm AdGuard engelliyormuş Ayarlar > Ağ > Trafik filtrelemeyi etkinleştir diye seçenek var onu kapattım sorun çözüldü. walter wick dedi: Başka bir DNS kullanıyorsan DNS'i kapat öyle dene. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm.
Arkadaşlar sorunu çözdüm AdGuard engelliyormuş Ayarlar > Ağ > Trafik filtrelemeyi etkinleştir diye seçenek var onu kapattım sorun çözüldü. walter wick dedi: Başka bir DNS kullanıyorsan DNS'i kapat öyle dene. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm.
walter wick Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 826 Çözümler 4 Beğeniler 911 Yer Albuquerque 10 Aralık 2024 #14 KakaoluKekAdam dedi: Arkadaşlar sorunu çözdüm AdGuard engelliyormuş ayarlar > ağ > trafik filtrelemeyi etkinleştir diye seçenek var onu kapattım sorun çözüldü. Sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... AdGuard DNS ile çakışmıştır.
KakaoluKekAdam dedi: Arkadaşlar sorunu çözdüm AdGuard engelliyormuş ayarlar > ağ > trafik filtrelemeyi etkinleştir diye seçenek var onu kapattım sorun çözüldü. Sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... AdGuard DNS ile çakışmıştır.