Cloudflare WARP kapatınca internet gidiyor

Feath7800

Uzman
Arkadaşlar Cloudflare WARP uygulamasından 1.1.1.1'i açıyorum internet çalışıyor fakat kapatınca internetin olduğu gözükmesine rağmen internet yok

Aynı sorunu yaşamıştım. Fiziksel Ethernet bağdaştırıcının DNS ayarlarını otomatiğe alın düzelir. Olmazsa programı kaldırın ve Windows ayarlarda bulunan Ağ sıfırlama işlemini yapın.

Sorunun çözülmeme ve internetten kopma ihtimaline karşın telefondan Techolay'a giriş yapıp durumu yazın.

WARP kullanmadan da DNS ayarlarını değiştirerek 1.1.1.1 yani Cloudflare DNS kullanabilirsiniz.
Bunun için internet ayarlarına girin.

Ardından bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir'e tıklayın.

Özellikler deyin.

İnternet protokolü sürüm 4 (tcp/ıpv4) e tıklayın.

Burada WARP kullanmadan Cloudflare'i DNS yapmak için aşağıdaki sunucu adreslerini kullan deyin ve benim yazdığım adresleri (1.1.1.1 ve 1.0.0.1 adresleri (Cloudflare)) girin.
Eğer WARP'tan tamamen kurtulmak istiyorsanız önce hiçbir şey girmeden ve WARP'ı sildikten sonra aşağıdaki sunucu adreslerini kullan deyip yine verdiğim adresleri girin sonrasında tamam deyip kaydedin sonra yine aynı yere gelip DNS sunucu adreslerini otomatik al seçeneğini seçip tamam deyin.
İşinize yaradıysa çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın.

WARP'ı açıp kapatınca gene internet gidiyor ama dediklerini uygulayınca internet çalışıyor teşekkürler

ilkinde oldu ama şu anda gene yok neden olabilir

Son düzenleme:
İkisini de denedim ama yine olmadı.

Bazı kayıt defterleri zarar görmüş olabilir CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve SFC /scannow yazıp çalıştırın.
Zarar görmüş yerleri düzeltecektir. Bu da çözüm olmazsa Windows içinden sıfırla yöntemiyle sıfırlayın.

Hepsini denedim ama yine sonuçsuz
Büyük ihtimalle Windows'un 24H2 sürümünden kaynaklanıyor 2 hafta önce PC formatlayıp 23H2 den24h2'ye geçirmiştim 24H2'ye sorunlu diyorlar bundan kaynaklı olabilir mi?

Hepsini denedim ama yine sonuçsuz
Büyük ihtimalle Windows'un 24H2 sürümünden kaynaklanıyor 2 hafta önce PC formatlayıp 23H2 den24h2'ye geçirmiştim 24H2'ye sorunlu diyorlar bundan kaynaklı olabilir mi?
Düşük ihtimal. Eğe güncel model bir Android telefon kullanıyor isen internet bağlantısını bilgisayara verebilir ve Anydesk indirebilirsin. Anydesk ile yardımcı olabilirim istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…