Cloudflare WARP silindikten sonra bile oyunlarda gecikme oluyor

MamoruChibana

Çalışkan
Merhaba,

Discord'a getirilen erişim engeli yüzünden DNS değiştirmek istemiştim Cloudflare göze çarpan seçeneklerden birisiydi ben de onu denemek istemiştim. Ancak silmeme rağmen Valorant'ta ve diğer online oyunlarda ani büyük ping artışları oluyor bu yüzden sorun yaşıyorum. DNS ayarlarını sıfırladım Wi-Fi aygıtını kaldırdım geri yükledim ancak hiçbir şey değişmedi. Şu anda GoodbyeDPI'ın Türk versiyonunu kullanıyorum YouTube'da Techolay kanalında görmüştüm ve memnunum da programdan ancak dediğim gibi bu uygulamaları kapatsam bile ping sorunu yaşamaya devam ediyorum. Yeniden başlatınca da düzelmiyor. İlla format mı atmam gerek düzelmesi için? Ne yapmalıyım?

Ben daha önce yüklenmiştim. Gecikme sıkıntısı vs olmuyor. Ben de yapmalı mıyım?

Kalıntıların gittiğinden emin olmak adına yapabilirsiniz. Ben web işleri ile uğraşıyorum ve DNS önbelleğini sürekli temizlemem gerekiyor.
Ben silmedim hala yüklü ama açmıyorum. Bir şey yüklerken süreyi arttırır mı? Bu arada hızı ölçmediğim için soru ne kadar doğru bilmiyorum.

Ben silmedim hala yüklü ama açmıyorum. Bir şey yüklerken süreyi arttırır mı? Bu arada hızı ölçmediğim için soru ne kadar doğru bilmiyorum.

İnternetinizde dalgalanma veya bağlantı kopması oluyorsa yapabilirsiniz. İnternet ile herhangi bir işlem yaparken zararı oluyorsa zaten etkisini görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…