CM Qube 540 kasa için maksimum 52mm Daisy Chain sıvı soğutucu tavsiyesi

LA Knight

Üstün
Merhaba.

CM Qube 540 kasa aldım. Kasa içi hacimden dolayı sıvı soğutucu alırken radyatör ve fanın toplam kalınlığının olabildiğince az olması gerekiyor. Ayrıca kablo kalabalığını önlemek için kesinlikle Daisy Chain (papatya dizilimi) fan teknolojisine ihtiyacım var; aksi takdirde kasanın o kompakt yapısının içinden geçmiş oluyorum.

Şu ana kadar bulabildiğim uygun modellerden biri Corsair iCUE Link Titan 360 RX. Aslında Lian Li HydroShift serisi de çok hoşuma gitti ancak firma o model için minimum 55mm pay istiyor. Kasa kurtarmayınca arkadaki kablo gizleme aparatını sökmek zorunda kalıyorum; onu sökünce de o soğutucunun bütün esprisi ve şıklığı gidiyor zaten.

Fikir oluşturması açısından YouTube'dan bir toplama videosuna baktım; orada kullanılan cihaz Cooler Master Atmos ve kalınlığı 52.2mm boyutunda. Yani benim de almam gereken soğutucunun sorunsuz sığması için maksimum 52mm kalınlığında olması şart gibi duruyor.

53-55mm'lik cihazlara pek girmek istemiyorum. İşi şansa bırakıp montaj sırasında kasaya oturmazsa, ürünü iade etme süreçleriyle aklımı yitiremem. Kalınlığı 52mm'yi geçmeyen, Daisy Chain özellikli sıvı soğutucu tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…