Simon 52 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.441 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 17.136 3 Ocak 2026 #11 DOGANSLX dedi: Hocam şimdi Vodafone yanımda uygulamasından baktımda aylık 6 taksitle almayı düşündüm Samsung Buds Core gibi Samsung'un başka bir ürünü var mı daha kaliteli diyebileceğimiz. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandında yok. Bütçe varsa Buds3 FE var.
DOGANSLX dedi: Hocam şimdi Vodafone yanımda uygulamasından baktımda aylık 6 taksitle almayı düşündüm Samsung Buds Core gibi Samsung'un başka bir ürünü var mı daha kaliteli diyebileceğimiz. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandında yok. Bütçe varsa Buds3 FE var.
KS KS DOGANSLX 15 Başarılı Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 269 Beğeniler 84 Yer Ankara 3 Ocak 2026 #12 Simon dedi: Bu fiyat bandında yok. Bütçe varsa Buds3 FE var. Genişletmek için tıkla... Aralarındaki fark nedir?
Simon dedi: Bu fiyat bandında yok. Bütçe varsa Buds3 FE var. Genişletmek için tıkla... Aralarındaki fark nedir?
Simon 52 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.441 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 17.136 3 Ocak 2026 #13 DOGANSLX dedi: Aralarındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi, mikrofon performansi, Buds3 FE'nin sapli yapida olmasi ve ANC farki var Buds Core'a kiyasla.
DOGANSLX dedi: Aralarındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi, mikrofon performansi, Buds3 FE'nin sapli yapida olmasi ve ANC farki var Buds Core'a kiyasla.
KS KS DOGANSLX 15 Başarılı Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 269 Beğeniler 84 Yer Ankara 3 Ocak 2026 #14 Simon dedi: Ses kalitesi, mikrofon performansi, Buds3 FE'nin sapli yapida olmasi ve ANC farki var Buds Core'a kiyasla. Genişletmek için tıkla... O zaman ben Buds Core alıyorum teşekkür ederim.
Simon dedi: Ses kalitesi, mikrofon performansi, Buds3 FE'nin sapli yapida olmasi ve ANC farki var Buds Core'a kiyasla. Genişletmek için tıkla... O zaman ben Buds Core alıyorum teşekkür ederim.