@Simon hocamın önerisiyle 15 Pro cihazım için CMF Buds 2 Plus aldım. Bugün gelecek.
CMF Buds 2 1800 civarınaydı. Plus modeli 2200₺ idi.
Plus modelini aldım.
İlk olarak hangi ayarları yapmalıyım, ya da 15 Pro da en iyi ayar nedir?
Ama galiba 15 Pro'da LDAC desteği yok sanırım. Bu duruma Plus modeli özelliğini kaybediyor mu?
@Simon hocamın önerisiyle 15 Pro cihazım için CMF Buds 2 Plus aldım. Bugün gelecek.
CMF Buds 2 1800 civarınaydı. Plus modeli 2200₺ idi.
Plus modelini aldım.
İlk olarak hangi ayarları yapmalıyım, ya da 15 Pro da en iyi ayar nedir?
Kutuyu dikkatli bir şekilde açtıktan sonra özenli bir şekilde telefonunla eşleştirip kullanacaksın. Bu noktada kulağına takman önemli aksi takdirde sesi duymama olasılığın var.
Nasıl bir ayar anlamadım yani kulaklık işte aç kullan.
Hayırlı olsun. Nothing X uygulamasını indir App Store'dan. Ardından kulaklığı uygulamayla bağla. Oradaki ayarlarda EQ bolumu var. Oradan dengeli, ses, bass gibi hazır ayarları kurcalayıp senin kulağına en çok hitap edeni kullabilirsin. Desteğe ihtiyacın olursa buradayım.
Kutuyu dikkatli bir şekilde açtıktan sonra özenli bir şekilde telefonunla eşleştirip kullanacaksın. Bu noktada kulağına takman önemli aksi takdirde sesi duymama olasılığın var.
Nasıl bir ayar anlamadım yani kulaklık işte aç kullan.
Hayırlı olsun. Nothing X uygulamasını indir App Store'dan. Ardından kulaklığı uygulamayla bağla. Oradaki ayarlarda EQ bölümü var. Oradan dengeli, ses, bass gibi hazır ayarları kurcalayıp senin kulağına en çok hitap edeni kullabilirsin. Desteğe ihtiyacın olursa buradayım.
Eğer Apple Music kullanıyorsan LDAC açabilirsin daha iyi ses kalitesi için. Fakat AAC iOS cihazlarda yeterlidir varsayilan olarak.
Eğer pil omru onemliyse LDAC acma. Cunku bataryayi inanilmaz zorluyor bu ses kodegi. Gerci simdi aklima geldi. iOS cihazlarda LDAC yok. Kodegi AAC olarak ayarlaman yeterli. LDAC sadece Android'de var.