shiedae3 52 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.791 Çözümler 3 Beğeniler 1.706 2 Haziran 2026 #1 YouTube'da müzik dinlerken sorun yok ama PUBG Mobile oyununda arkadaşım konuşunca veya menüde gezerken çok kısa süreliğine cız cız ses geliyor soldan. Servislik bir durum var mı sizce? Düşük gecikme modu açık ve LDAC codec seçili. Düzeltiyorum, müzik açarken de başta benzer sesi yapıyor.
YouTube'da müzik dinlerken sorun yok ama PUBG Mobile oyununda arkadaşım konuşunca veya menüde gezerken çok kısa süreliğine cız cız ses geliyor soldan. Servislik bir durum var mı sizce? Düşük gecikme modu açık ve LDAC codec seçili. Düzeltiyorum, müzik açarken de başta benzer sesi yapıyor.
Çözüm shiedae3 2 Haziran 2026 Simon dedi: Diger ses kodeklerinde de ayni sorun mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Herhangi bir değişim yok, yine problem var; bir gecikmeyi kapatayım. Ultra bass ve gecikme modlarını aç kapa yaptım düzeldi, garip.
Simon dedi: Diger ses kodeklerinde de ayni sorun mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Herhangi bir değişim yok, yine problem var; bir gecikmeyi kapatayım. Ultra bass ve gecikme modlarını aç kapa yaptım düzeldi, garip.
THE KEROXEA Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.730 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.829 Yer Rockport City 2 Haziran 2026 #2 Farklı cihazda denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS shiedae3 52 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.791 Çözümler 3 Beğeniler 1.706 2 Haziran 2026 #3 THE KEROXEA dedi: Farklı cihazda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Çift cihaza bağlı şu an, bu modu da yeni açtım. Evet, telefonumda da benzer problem oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2026 Artı 0 Eksi
THE KEROXEA dedi: Farklı cihazda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Çift cihaza bağlı şu an, bu modu da yeni açtım. Evet, telefonumda da benzer problem oluyor.
Simon 52 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.435 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 17.128 2 Haziran 2026 #4 Diger ses kodeklerinde de ayni sorun mevcut mu? Artı 0 Eksi
KS KS shiedae3 52 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.791 Çözümler 3 Beğeniler 1.706 2 Haziran 2026 #5 Simon dedi: Diger ses kodeklerinde de ayni sorun mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Herhangi bir değişim yok, yine problem var; bir gecikmeyi kapatayım. Ultra bass ve gecikme modlarını aç kapa yaptım düzeldi, garip. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2026 Artı 1 Eksi Çözüm
Simon dedi: Diger ses kodeklerinde de ayni sorun mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Herhangi bir değişim yok, yine problem var; bir gecikmeyi kapatayım. Ultra bass ve gecikme modlarını aç kapa yaptım düzeldi, garip.
Simon 52 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.435 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 17.128 2 Haziran 2026 #6 shiedae3 dedi: Deneyeceğim. Herhangi bir değişim yok, yine problem var; bir gecikmeyi kapatayım. Ultra bass ve gecikme modlarını aç kapa yaptım düzeldi, garip. Genişletmek için tıkla... Yazilim kaynakli bir sorun bence. Donanimsal oldugunu dusunmuyorum. Artı 0 Eksi
shiedae3 dedi: Deneyeceğim. Herhangi bir değişim yok, yine problem var; bir gecikmeyi kapatayım. Ultra bass ve gecikme modlarını aç kapa yaptım düzeldi, garip. Genişletmek için tıkla... Yazilim kaynakli bir sorun bence. Donanimsal oldugunu dusunmuyorum.
KS KS shiedae3 52 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.791 Çözümler 3 Beğeniler 1.706 2 Haziran 2026 #7 Düzeldi zaten dediğim gibi. Yazılımsaldı. Artı 0 Eksi