CMF Buds vs CMF Buds 2

Tekrardan çok teşekkür ederim, dürüst olmak gerekirse 1000 lira civarlarında dolanıyordum lakin CMF olayına 2 ay önce ben de bayağı ümitlenmiştim siyah stoğu bitip fiyatlar 4.5K olunca düz buds'un bırakmıştım ama şu an kullandığım kulaklık beni çok zor duruma sokuyor bağlantısı kopuyor ses kesiliyor vs.. o yüzden almışken doğrusu iyi bir şey almak istiyorum Samsung Buds Fe mesela ses kalitesi olarak bence korkunçtu ve Samsung telefon kullanmama rağmen böyleydi ANC'si falan rüzgar sesini yiyordum çok bariz bir şekilde.

Rica ederim. Butce 1.000 TL civariysa duz CMF Buds, butce 2.000 TL civariysa CMF Buds 2 Pro, Butce 3.000'e kadar cikarsa Soundpeats Capsule 3 Pro Plus. Butcene uygun olani secebilirsin. Capsule 3 Pro Plus'in farki ne diye soracak olursan, 5.000 TL'ye kadar alabilecegin en iyi ses deneyimi ve ANC'ye sahip.

Sanırım bir delilik yapıp Buds 2 Pro'yu alacağım

Sanırım bir delilik yapıp Buds 2 Pro'yu alacağım
Hayirli olsun simdiden. Deger bu arada 2.5K'ya. CMF'in en iyi urunu ne de olsa. Duz Buds modeli bile oldukca iyi. Fakat bu model bass ve detay basarimi olarak daha onde. Duz Buds modeli basslari one aliyor cogunlukla. Tabii uygulamasini indirip ekolayzer yaparsan bir nebze duzeltebilirsin.

Detaydan kastınız nedir? Doğrusu bass olayına bayılırım fakat sesin temiz bir şekilde gelmesi benim için önemlidir ayrıca inceleme videolarında doğrusu pek tatmin edici şeyler bulamadım

Detaydan kastınız nedir? Doğrusu bass olayına bayılırım fakat sesin temiz bir şekilde gelmesi benim için önemlidir
Detaydan kastim, sesin camurlasmamasi. Yani ust, orta ve alt notalarin birbirine karismadan muzik deneyimi sunmasi. Duz Buds modeli serinin en zayif halkasi. Buds Pro 2 ise en saglami. Benim fikrimi soracak olursan ben ise f/p olarak bakiyorum. 2-3 gun once 1.024 TL gibi bir fiyata satiliyordu duz CMF Buds modeli. Su an 1.464 TL'ye satiliyor. CMF Buds Pro 2 ise 3.000 TL bandindaydi. Su an 2.500. Duz modele talep oldugundan fiyati arttirdilar. Ust modele talep az oldugundan fiyati dusurduler. Yani uzun lafin kisasi Buds Pro 2 parasini daha cok hak ediyor. Tabii isin sonu butceye baglaniyor. Seni zorlamayacak bir karar vermeni oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…