P Peter 68 Uzman Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 959 Yer Queens 9 Haziran 2026 #1 Cmf Headphone Pro Bluetooth 5.4 Kulak Üstü Kulaklık Açık Yeşil Fiyatları ve Özellikleri Cmf Headphone Pro Bluetooth 5.4 Kulak Üstü Kulaklık Açık Yeşil en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com
Cmf Headphone Pro Bluetooth 5.4 Kulak Üstü Kulaklık Açık Yeşil Fiyatları ve Özellikleri Cmf Headphone Pro Bluetooth 5.4 Kulak Üstü Kulaklık Açık Yeşil en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com
THE KEROXEA 7 Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.832 Makaleler 21 Çözümler 21 Beğeniler 2.948 Yer Rockport City 9 Haziran 2026 #2 Dışarıda birinde görsem Anker Space One çakması sanardım. Tipi çok kötü, oyuncağa benziyor.
umut 43 Seçkin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.550 Makaleler 16 Çözümler 114 Beğeniler 8.932 Yer LTAF 9 Haziran 2026 #3 THE KEROXEA dedi: Dışarıda birinde görsem Anker Space One çakması sanardım. Tipi çok kötü, oyuncağa benziyor. Genişletmek için tıkla... Anker Space One'la ne alakasi var su kulakligin? Fiyatina gore cok iyi ses kalitesine sahip. Ben de alacagim sanirim 1 hafta icerisinde.
THE KEROXEA dedi: Dışarıda birinde görsem Anker Space One çakması sanardım. Tipi çok kötü, oyuncağa benziyor. Genişletmek için tıkla... Anker Space One'la ne alakasi var su kulakligin? Fiyatina gore cok iyi ses kalitesine sahip. Ben de alacagim sanirim 1 hafta icerisinde.
R Robius 4 Başarılı Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 12 Beğeniler 0 9 Haziran 2026 #4 THE KEROXEA dedi: Dışarıda birinde görsem Anker Space One çakması sanardım. Tipi çok kötü, oyuncağa benziyor. Genişletmek için tıkla... Anker ne ki çakması olsun?
THE KEROXEA dedi: Dışarıda birinde görsem Anker Space One çakması sanardım. Tipi çok kötü, oyuncağa benziyor. Genişletmek için tıkla... Anker ne ki çakması olsun?
THE KEROXEA 7 Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.832 Makaleler 21 Çözümler 21 Beğeniler 2.948 Yer Rockport City 9 Haziran 2026 #5 Robius dedi: Anker ne ki çakması olsun? Genişletmek için tıkla... Dünyanın önde gelen kulaklık ve powerbank üreticisine böyle mi diyorsun? Nothing'in adı yokken Anker piyasada kaliteli ürünlerini satıyordu. umut dedi: Anker Space One'la ne alakasi var su kulakligin? Eki Görüntüle 256026 Fiyatina gore cok iyi ses kalitesine sahip. Ben de alacagim sanirim 1 hafta icerisinde. Genişletmek için tıkla... Space One Pro ve Space Q45'e benziyor.
Robius dedi: Anker ne ki çakması olsun? Genişletmek için tıkla... Dünyanın önde gelen kulaklık ve powerbank üreticisine böyle mi diyorsun? Nothing'in adı yokken Anker piyasada kaliteli ürünlerini satıyordu. umut dedi: Anker Space One'la ne alakasi var su kulakligin? Eki Görüntüle 256026 Fiyatina gore cok iyi ses kalitesine sahip. Ben de alacagim sanirim 1 hafta icerisinde. Genişletmek için tıkla... Space One Pro ve Space Q45'e benziyor.
sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.312 Çözümler 7 Beğeniler 897 Yer 4 8 15 16 23 42 9 Haziran 2026 #6 THE KEROXEA dedi: Space One Pro ve Space Q45'e benziyor. Eki Görüntüle 256091 Eki Görüntüle 256092 Genişletmek için tıkla... Anker de Sony'den çalmış o zaman Tek benzerlikleri kafa üstü kulaklık olmaları.
THE KEROXEA dedi: Space One Pro ve Space Q45'e benziyor. Eki Görüntüle 256091 Eki Görüntüle 256092 Genişletmek için tıkla... Anker de Sony'den çalmış o zaman Tek benzerlikleri kafa üstü kulaklık olmaları.
THE KEROXEA 7 Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.832 Makaleler 21 Çözümler 21 Beğeniler 2.948 Yer Rockport City 9 Haziran 2026 #7 sawyerford dedi: Anker de Sony'den çalmış o zaman Tek benzerlikleri kafa üstü kulaklık olmaları. Eki Görüntüle 256099 Genişletmek için tıkla... Hocam menteşe ve gövdesi bayağı benziyor Nothing'in, pedleri geniş ya, Anker'e daha da benziyor yuvarlak olduğundan. Hem Sony XM5'in gövdesi yuvarlak değil ve menteşeleri dışa bakıyor. Nothing'de ise menteşe ve kasa şekli Anker'in aynısı. Anker'e bakınca aklıma Sony gelmiyor ama Nothing'e bakınca aklıma Anker geliyor
sawyerford dedi: Anker de Sony'den çalmış o zaman Tek benzerlikleri kafa üstü kulaklık olmaları. Eki Görüntüle 256099 Genişletmek için tıkla... Hocam menteşe ve gövdesi bayağı benziyor Nothing'in, pedleri geniş ya, Anker'e daha da benziyor yuvarlak olduğundan. Hem Sony XM5'in gövdesi yuvarlak değil ve menteşeleri dışa bakıyor. Nothing'de ise menteşe ve kasa şekli Anker'in aynısı. Anker'e bakınca aklıma Sony gelmiyor ama Nothing'e bakınca aklıma Anker geliyor
TANTUNICIK 7 Başarılı Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 1.459 Beğeniler 820 9 Haziran 2026 #8 THE KEROXEA dedi: Hocam menteşe ve gövdesi bayağı benziyor Nothing'in, pedleri geniş ya, Anker'e daha da benziyor yuvarlak olduğundan. Hem Sony XM5'in gövdesi yuvarlak değil ve menteşeleri dışa bakıyor. Nothing'de ise menteşe ve kasa şekli Anker'in aynısı. Anker'e bakınca aklıma Sony gelmiyor ama Nothing'e bakınca aklıma Anker geliyor Genişletmek için tıkla... Sony modelini ben çok benzetemedim sorun bende değildir umarım.
THE KEROXEA dedi: Hocam menteşe ve gövdesi bayağı benziyor Nothing'in, pedleri geniş ya, Anker'e daha da benziyor yuvarlak olduğundan. Hem Sony XM5'in gövdesi yuvarlak değil ve menteşeleri dışa bakıyor. Nothing'de ise menteşe ve kasa şekli Anker'in aynısı. Anker'e bakınca aklıma Sony gelmiyor ama Nothing'e bakınca aklıma Anker geliyor Genişletmek için tıkla... Sony modelini ben çok benzetemedim sorun bende değildir umarım.
sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.312 Çözümler 7 Beğeniler 897 Yer 4 8 15 16 23 42 10 Haziran 2026 #9 TANTUNICIK dedi: Sony modelini ben çok benzetemedim sorun bende değildir umarım. Genişletmek için tıkla... Tam da doğru noktaya basmışsın ben de benzemediğini anlatmaya çalışıyorum zaten Sony ile alakası neyse o iki kulaklığın alakası da o.
TANTUNICIK dedi: Sony modelini ben çok benzetemedim sorun bende değildir umarım. Genişletmek için tıkla... Tam da doğru noktaya basmışsın ben de benzemediğini anlatmaya çalışıyorum zaten Sony ile alakası neyse o iki kulaklığın alakası da o.