Çocuk ve Ergen Psikiyatri Servisine yatıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0x1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 235
  • Etiketler Etiketler
    psikiyatri

0x1

Çalışkan
Çocuk ve Ergen Psikiyatri Servisine yatıyorum, önerileri alayım. Sicilime bir etkisi olur mu? Yatış sebebim depresif nöbet ve OKB.

Son düzenleyen: Moderatör:
En kötü heyete gidersin psikiyatriye seni kontrol ederler onay verirlerse bir şey olmaz.

İfadeler: 0x1
Geçmiş olsun. 3 günlük yatışın ardından dün çıkış yaptım. Apandisit ameliyatıydı benimki.

İfadeler: 0x1
İşlense bile bir şey olmaz.

Çok teşekkür ederim, sizin de yatmışlığınız var ise orada nelerin yasak olduğunu sorabilir miyim?

Geçmiş olsun. 3 günlük yatışın ardından dün çıkış yaptım. Apandisit ameliyatıydı benimki.

Geçmiş olsun. Benim daha ne kadar kalacağım falan belli değil. Yatış değerlendirmesi için pazartesi günü oraya gideceğim

Çok teşekkür ederim, sizin de yatmışlığınız var ise orada nelerin yasak olduğunu sorabilir miyim?
Yatmışlığım yok ama 3 tane kırmızı reçeteli ilaç alıyorum. Böyle şeyler sicilinize işlense bile iş hayatınızda etki etmez. 2025 yılında zaten bunun yüzünden işe almayanlar varsa ya cahil ya da kodamandır.

Geçmiş olsun. Teşekkürler tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…