Çocukları seven var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan III. Osman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B

III. Osman

Yetkin
Ben sevmiyorum. Özellikle 6-11 yaş arası çocuklar aşırı itici geliyor. Gürültü yapıp bağırıp çağırmaktan başka yaptıkları hiçbir şey yok. Şu okullar açılsaydı da kurtulsaydık şunlardan. Sabah akşam evin içinde koşup duruyorlar. Nefret etme seviyesine geldim artık.

Üst katında çocuklu aile yaşamamış olanlar beni anlamaz tabii. O her evin içinde koştuklarında sanki deprem oluyor gibi ses geliyor. Yıllardır bu seslere maruz kala kala çocuklardan nefret eder oldum. Ölsem de çocuk yapmam. Başkalarına da bu eziyeti çektiremem. Zaten gram sevimli gelmiyorlar. 4 yaşlarına kadar tatlılar sonra gram eser kalmıyor o hallerinden.

Yanıma gelip oynarsa severim. Bakma konusuna tamamen karşıyım. Kuzenim bize geldiği zaman otizmli kardeşi durmak bilmiyor. Annesi bize bırakıp bütün gün geziyor. İyi ki bir kardeşim yok.

İfadeler: 995

Yok.

Dediğinize yarı katılıyorum, yarı katılmıyorum. Evet ortada tablet ile büyüyen bir nesil var ve bu yaşta bunları gerçek hayatta değil sanal ortamda da görüyoruz. Fakat daha dediğiniz yaş aralığının olgunlaşmamış bireyler olduğunu belirtmek isterim. Adı üstünde “çocuklar”

Evet hocam fakat yalan söyleyemeyeceğim. Hislerim bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…