Hiç sevgilim olmadı. Kızlar benden rahatsız olurlar. (Vasıf ve statülerimden dolayı.) Zamanım genellikle evde geçiyor. 18 yaşındayım. Lise hayatım kötü geçti ve özel nedenlerden dolayı bütün liseyi açıktan bitirdim. Başka özel nedenlerden dolayı da üniversite sınavına seneye hazırlanacağım. Sevgili için de üniversite ortamına kadar beklemek istemiyorum. Asosyal bir insanım, insan ilişkilerinde sıkıntılıyım. Bu kız olmasa başka kız olamaz. Çünkü sosyal ortamım yok. Asosyal olduğum için sürekli evde geçiyor zamanım. Bir sevgiliye ihtiyacım var. Bu kız illeti de vasıf ve statü meraklısı olduğu için bu konu da başarısız olacağımı düşünüyorum, fakat yine de sizin tavsiyelerinizi merak ettim ve konu açtım.
Çocukluktan tanıdığım biri ve Instagram'dan takipleşiyoruz. Yılda bir kere görüyoruz birbirimizi. Ailelerimiz tanışıyor. Samimi değiliz ama ben Kadınlar Günü, bayram gibi özel günlerde onun özel gününü kutluyorum. Instagram DM'den yazacağım, fakat kızla nasıl ileri seviye samimiyet kuracağımı bilmiyorum. Bir de taciz gibi algılanabilir diye yazmaktan korkuyorum. Normalde ben biriyle samimiyet kurmak için ona hediye alırım ya da çikolata gibi şeyler ikram ederim, fakat insanlarda bu kibarlığı eziklik görüp üzerime çıkıyorlar. Taciz veya rahatsız ederim diye çok korkuyorum, çünkü öncesinde çok yaşadım. (Ben yanlış bir şey yapmamış olmama rağmen.)