Alex Mason
Yetkin
Yaşadıklarımdan dolayı ve lanet insanların bana saçma muamelelerinden dolayı kendime saygı duymamam gayet normal. Normalde bu sene üniversite sınavına girecektim fakat psikolojik durumumdan dolayı Psikiyatristimin önerisiyle Aralık 2024 gibi dershaneyi bıraktım. Yani seneye gireceğim sınava ve bu bahane değil rahatsızlıklarımdan dolayı böyle.Yazdıklarını okuyunca aklıma okuyunca aklımda tek bir soru oluştu. Sen kendini sevmiyorsun başkası nasıl sevsin? Üniversiteye hazırlanırken sevgili ya-pıl-maz. Sosyal medyadan yazarak ise belirli sosyal yetenekle ve albeniye sahip değilsen bir kızla ilerlemen çok zor. Topal nineye bile sosyal medyadan günde 50 kişi yazıyor zaten. Kendini üniversiteye at sonra ne yaparsan yap.
Dershanedeki zır cahil rehberlik hocası, abla olarak gördüğüm bir arkadaşım sonra başka gerizekalılar benim ruh sağlığımı, kullandığım ilaçları, terapiyi bilmeden. "Üniversite de kızlar peşinden koşacak.", "Üniversite hayatını değiştirecek." gibi saçma sözler söyleyerek daha da sinirlendiriyorlar. Ruh sağlığım hakkında hiçbir şey bilmiyorlar. Ders çalışmak için defalarca kendimi zorladım fakat deneme olurken veya soru çözerken kendimi YKS sınavındaki gibi hissettiğim için ağlamaya başlıyordum. Yani bahane üretmiyorum dediklerimle.
Bendeki de nasıl bir şansızlıksa hep kötü ve yamuk yapan insanlarla karşılaşıyorum. Aralarında 1 tane iyi yok. Şu an 1 tane arkadaşım var onunla da doğru düzgün görüşemiyoruz.