Yazdıklarını okuyunca aklıma okuyunca aklımda tek bir soru oluştu. Sen kendini sevmiyorsun başkası nasıl sevsin? Üniversiteye hazırlanırken sevgili ya-pıl-maz. Sosyal medyadan yazarak ise belirli sosyal yetenekle ve albeniye sahip değilsen bir kızla ilerlemen çok zor. Topal nineye bile sosyal medyadan günde 50 kişi yazıyor zaten. Kendini üniversiteye at sonra ne yaparsan yap.
Yaşadıklarımdan dolayı ve lanet insanların bana saçma muamelelerinden dolayı kendime saygı duymamam gayet normal. Normalde bu sene üniversite sınavına girecektim fakat psikolojik durumumdan dolayı Psikiyatristimin önerisiyle Aralık 2024 gibi dershaneyi bıraktım. Yani seneye gireceğim sınava ve bu bahane değil rahatsızlıklarımdan dolayı böyle.

Dershanedeki zır cahil rehberlik hocası, abla olarak gördüğüm bir arkadaşım sonra başka gerizekalılar benim ruh sağlığımı, kullandığım ilaçları, terapiyi bilmeden. "Üniversite de kızlar peşinden koşacak.", "Üniversite hayatını değiştirecek." gibi saçma sözler söyleyerek daha da sinirlendiriyorlar. Ruh sağlığım hakkında hiçbir şey bilmiyorlar. Ders çalışmak için defalarca kendimi zorladım fakat deneme olurken veya soru çözerken kendimi YKS sınavındaki gibi hissettiğim için ağlamaya başlıyordum. Yani bahane üretmiyorum dediklerimle.

Bendeki de nasıl bir şansızlıksa hep kötü ve yamuk yapan insanlarla karşılaşıyorum. Aralarında 1 tane iyi yok. Şu an 1 tane arkadaşım var onunla da doğru düzgün görüşemiyoruz.

5 Senedir psikiyatriste gidiyorum. Şu an 5 tane antidepresan kullanıyorum. Yani toplam 1573 mg ilaç kullanıyorum. "Özel nedenler" bahane değil engel. Sosyal anlamda kendimi defalarca geliştirmeye çalıştım. İyi niyetli davranarak arkadaş olmaya çalıştığım kişilere çikolata tatlı ısmarladım fakat bir süre sonra iyi niyetimi eziklik olarak gördüler ve bana "SAF" muamelesi yaptılar.
Geçmiş olsun. Sen çabala yine. Çok fazla boş insan var, sosyal olacağım diye bu insanlarla arkadaş olacağına asosyal kal daha iyi zaten. Demeye çalıştığım ne kadar psikolojik sıkıntın da olsa pes etme, her fırsatta girişken olmaya çalış; yeni insanlar tanımaktan, yeni ortamlara girmekten, kendi konfor alanından çıkmaktan korkma. Hayattaki başarının yarısı senin sayendeyse kalan yarısı çevren sayesinde olur. Başarılı birinin yanında boş birini göremezsin mesela. Bakarsın biriyle tanışırsın hayatını değiştirir, ütopik şeyler değil bunlar, ister kız olsun ister erkek. Derdin kız arkadaş yapmak değil kızlarla, hatta genel olarak insanlarla daha iyi iletişim kurmak olmalı. Sorunu en kökünden çözmeye başlaman lazım.

Çocukluk arkadaşı olup da daha sonra ilişkiye dönen görmedim dostum. Sen o kız için tehlike arz etmeyen bir arkadaşsın sadece. Ancak yine de şansını dene, baktın olmuyor -ki olmaması çok çok muhtemel- önüne bak yeni kızlarla tanışmayı dene.

Yaşadıklarımdan dolayı ve lanet insanların bana saçma muamelelerinden dolayı kendime saygı duymamam gayet normal. Normalde bu sene üniversite sınavına girecektim fakat psikolojik durumumdan dolayı psikiyatristimin önerisiyle aralık 2024 gibi dershaneyi bıraktım. Yani seneye gireceğim sınava ve bu bahane değil rahatsızlıklarımdan dolayı böyle.

Dershanedeki zır cahil rehberlik hocası, abla olarak gördüğüm bir arkadaşım sonra başka gerizekalılar benim ruh sağlığımı, kullandığım ilaçları, terapiyi bilmeden. "üniversite de kızlar peşinden koşacak.", "üniversite hayatını değiştirecek." gibi saçma sözler söyleyerek daha da sinirlendiriyorlar. Ruh sağlığım hakkında hiçbir şey bilmiyorlar. Ders çalışmak için defalarca kendimi zorladım fakat deneme olurken veya soru çözerken kendimi YKS sınavındaki gibi hissettiğim için ağlamaya başlıyordum. Yani bahane üretmiyorum dediklerimle.

Bendeki de nasıl bir şansızlıksa hep kötü ve yamuk yapan insanlarla karşılaşıyorum. Aralarında 1 tane iyi yok. Şu an 1 tane arkadaşım var onunla da doğru düzgün görüşemiyoruz.

Hayatinin hiçbir doneminde kizlar pesinde kosmayacak. Bu erkegin gorevidir. Red pillcilerin hakli oldugu konulardan biri budur. Flort-reddedilme dongusunu basarili olana kadar surdurmelisin. Butun hayvanlar ve insanlar boyle yapar. Zamanla kalbin taslasir, reddedilme sende uzuntu yaratmaz.
Arkadasliklarini hobilerin uzerinden kur. Biriyle samimi olmak icin ozel caba harcamakla ugrasma.
İlac tedavin surerken kiz dusunmeyi birak. Kafein bile sıkıntı cikarabilir. Bir kahve icmeye bile cagiramadan bu isler zor.

Hayatinin hiçbir doneminde kizlar pesinde kosmayacak. Bu erkegin gorevidir. Red pillcilerin hakli oldugu konulardan biri budur. Flort-reddedilme dongusunu basarili olana kadar surdurmelisin. Butun hayvanlar ve insanlar boyle yapar. Zamanla kalbin taslasir, reddedilme sende uzuntu yaratmaz.
Arkadasliklarini hobilerin uzerinden kur. Biriyle samimi olmak icin ozel caba harcamakla ugrasma.
İlac tedavin surerken kiz dusunmeyi birak. Kafein bile sıkıntı cikarabilir. Bir kahve icmeye bile cagiramadan bu isler zor.
İnsanın da ilgiye, sevgiye ihtiyacı var bunu kimse inkar edemez. Kız düşünmeyi bırakmam zor. Çünkü ilgi ve sevgi aynı su ve yemek gibi bir ihtiyaç. Bunları ihtiyaç olarak görmeyen kendini “sert erkek” diye tanımlayan insanların da kafası boştur. Biriyle sevgili olup sırnaşınca yumuşak olmuyorsun. Şu redpill saçmalıklarından ve insanları sınıflandırmalarından nefret ediyorum.

Redpillcilerin Sadece tek bir konularını onaylıyorum o da Erkek aşkta kadından daha fedakar olması ve bu doğru da zaten. Redpillciler söylemese bile.

Konuyla alakasız ama redpillcilerden motivasyon videosu izleyen aptallardan nefret ediyorum. Çünkü insanları sınıflandırmaya hakları yok.

Geçmiş olsun. Sen çabala yine. Çok fazla boş insan var, sosyal olacağım diye bu insanlarla arkadaş olacağına asosyal kal daha iyi zaten. Demeye çalıştığım ne kadar psikolojik sıkıntın da olsa pes etme, her fırsatta girişken olmaya çalış; yeni insanlar tanımaktan, yeni ortamlara girmekten, kendi konfor alanından çıkmaktan korkma. Hayattaki başarının yarısı senin sayendeyse kalan yarısı çevren sayesinde olur. Başarılı birinin yanında boş birini göremezsin mesela. Bakarsın biriyle tanışırsın hayatını değiştirir, ütopik şeyler değil bunlar, ister kız olsun ister erkek. Derdin kız arkadaş yapmak değil kızlarla, hatta genel olarak insanlarla daha iyi iletişim kurmak olmalı. Sorunu en kökünden çözmeye başlaman lazım.
Teşekkürler cevabınız ve iyi dilekleriniz için. Sosyalleşmeye çalışsam da dediğim gibi insanlar yamuk yapıyor.

İnsanın da ilgiye, sevgiye ihtiyacı var bunu kimse inkar edemez. Kız düşünmeyi bırakmam zor. Çünkü ilgi ve sevgi aynı su ve yemek gibi bir ihtiyaç. Bunları ihtiyaç olarak görmeyen kendini “sert erkek” diye tanımlayan insanların da kafası boştur. Biriyle sevgili olup sırnaşınca yumuşak olmuyorsun. Şu redpill saçmalıklarından ve insanları sınıflandırmalarından nefret ediyorum.

Redpillcilerin sadece tek bir konularını onaylıyorum o da erkek aşkta kadından daha fedakar olması ve bu doğru da zaten. Redpillciler söylemese bile.

Konuyla alakasız ama redpillcilerden motivasyon videosu izleyen aptallardan nefret ediyorum. Çünkü insanları sınıflandırmaya hakları yok.

Teşekkürler cevabınız ve iyi dilekleriniz için. Sosyalleşmeye çalışsam da dediğim gibi insanlar yamuk yapıyor.

Hiç köpek beslemeyen, sevmeği ve sevilmeyi bilmez der schopenhauer. 5 ilaç içiyorum demiştin. Kendini düzeltene kadar kız işlerini bırak. Köpek al.

Dur yaş daha 18, statü için daha erken. Reşitlikte olsa, daha beyin yapısı olarak insanlar tam bir yetişkin değil. Şimdilik yapman gereken gerçekten iyi düşünüp, taşınıp kariyer planı yapman olacak. Çünkü gelecekte kızlardan daha büyük bir sorun, geçim derdin olacaktır.

Günümüzde her kadro, dolup taşıyor. O yüzden iyi bir kariyer planı yap. Okulu uzatacağım diye de askerliğini de göz ardı etme. Kızlar için bir şey diyemem gerçekten. Çünkü bu konuda biraz ben de mağdurum :D ama kariyer ve iş hayatın bence şimdilik kızlardan önemli olmalıdır. Çünkü şimdi, bazı duyguların daha ön planda olduğu için mantıklı ve doğru düşünmemek çok normaldir :D.

Hiç köpek beslemeyen, sevmeği ve sevilmeyi bilmez der schopenhauer. 5 ilaç içiyorum demiştin. Kendini düzeltene kadar kız işlerini bırak. Köpek al.
Kedim var ve kediyi başkasına vermem. Sokağa kesinlikle bırakmam bu çok canice. Kedim tarafından her ne kadar sevildiğimi hissetmesem de sürekli peşimde dolanıyor. Spora giderken yediğim tavuk göğsünden yiyor.

Köpek almak istiyorum fakat dediğim gibi kedim var.

Dur yaş daha 18, statü için daha erken. Reşitlikte olsa, daha beyin yapısı olarak insanlar tam bir yetişkin değil. Şimdilik yapman gereken gerçekten iyi düşünüp, taşınıp kariyer planı yapman olacak. Çünkü gelecekte kızlardan daha büyük bir sorun, geçim derdin olacaktır.

Günümüzde her kadro, dolup taşıyor. O yüzden iyi bir kariyer planı yap. Okulu uzatacağım diye de askerliğini de göz ardı etme. Kızlar için bir şey diyemem gerçekten. Çünkü bu konuda biraz ben de mağdurum :D ama kariyer ve iş hayatın bence şimdilik kızlardan önemli olmalıdır. Çünkü şimdi, bazı duyguların daha ön planda olduğu için mantıklı ve doğru düşünmemek çok normaldir :D.
Yani çevremdeki yaşıtlarımın çoğunun sevgilisi var. İyi bir okul hayatları var. Benim gibi 5 tane ilaç kullanmıyorlar. Dediğim gibi çevremdekiler için konuşuyorum. Dünya üzerinden değil, lütfen bana “Haline şükret, daha kötü durumda olanlar var.” Denilmesin Benim de canım istiyor sevgilim olsun, iyi bir üniversiteye gideyim benim ne eksiğim var onlardan.

Fakat bu psikolojik rahatsızlıklar engel oluyor ve elimden hiçbir şey gelmiyor. Önceki yazdıklarımdaki gibi psikolojik rahatsızlıklarımdan dolayı YKS’yr hazırlanırken dershaneyi bıraktım.

Son düzenleme: