Multiplayer'da Loadout menüsünden her ne kadar yaptığım değişiklikler ekrana yansısa da oyun başladığı zaman default Scorestreaks'ler geliyor. Ne yaptıysam çözemedim. Bunun çözümü nedir?
Hocam ana menüden private Match'e gel. Oradan Loadout ve Scorestreak menülerindeki tüm Overclock eklentilerini kapat. Bir de oluşturduğun tüm builds'leri sil ya da varsayılan yap.bide High Roller wildcard'ını kaldır.
Hocam ana menüden private Match'e gel. Oradan Loadout ve Scorestreak menülerindeki tüm Overclock eklentilerini kapat. Bir de oluşturduğun tüm builds'leri sil ya da varsayılan yap.bide High Roller wildcard'ını kaldır.
Private match'de scorestreaklerin bütün eklentileri açık ve hiçbiri takılı gözükmüyor zaten sorun orada. Benim normaldeki en son scorestreak dizilimim gitmiyor çünkü Sentry Turret'daki bir eklenti takılı. Onu çıkardım ama işe yaramadı. Bu bug'a giren dizilim oyuna yansımıyor ama default olanlar geliyor. High roller takılı değil zaten
Scorestreak menüsüne gel hocam. Sentry Turret'ın yüklü olduğu slotu boşaltıp yerine başka düşük puanlı bir streak koy. Sonra Loadout'a gir ve kullandığın tüm sınıflardaki wildcard ve perk kombinasyonlarını değiştir ve ana menüye gel. Ondan sonra Scorestreak menüsüne gir ve Sentry Turret'ı eklenti seçmeden tekrar slota ekle hocam.