CoD MW1 oynanmadan MW2 oynanır mı?

herousta26

Uzman
CoD MW2 Steam'de çok iyi indirime girmiş, alıp direkt oynasam bir şey kaybeder miyim? Yoksa MW1 gerek mi?

Hikaye devamlılığı var diye biliyorum ama izlesen de hiçbir şey kaybetmezsin. Bence hiç gerek yok MW1 oynaman şart değil.

MW serisi boyunca tüm oyunlardaki hikayeler bağlantılı, MW1'deki olaylar MW2'ye zemin hazırlıyor. Ben şiddetle oynamanı tavsiye ederim.

Ben MW'yi oynadım, oynanışta geliştirmeler olmasına karşın adının MW olmasından, karakterlerin içini boşaltmalarından dolayı, efsane seriye hainlik diye kodladığım için hiç keyif almadım. Tamamen kişisel yeğlerinize bağlı.

CoD MW2 Steam'de çok iyi indirime girmiş, alıp direkt oynasam bir şey kaybeder miyim? Yoksa MW1 gerek mi?

MW 1'i de oynadım. MW 2 ile alakası bile yok. Sadece birkaç yeni karakteri MW 2 de tanımış olursun. MW 1 ile tek farkı o birkaç yeni karakteri MW1 de tanıyacak olman. Oyna gitsin ama çok kötü oyun haberin olsun.

MW 1'i de oynadım. MW 2 ile alakası bile yok. Sadece birkaç yeni karakteri MW 2 de tanımış olursun. MW 1 ile tek farkı o birkaç yeni karakteri MW1 de tanıyacak olman. Oyna gitsin ama çok kötü oyun haberin olsun.
Tamamdır hocam sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…