Çözüldü CoD MW2 DirectX hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burakkilgz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 427
  • Etiketler Etiketler
    cod directx
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

burakkilgz

Çalışkan
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, her zaman olmasa da arada bir bu hatayı alıyorum. Daha önce başına gelip çözüm bulabilen varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim.

Çözüm
Hatanın ekran görüntüsünü paylaşabilir misin? Ayrıca şahsi tavsiyem, ekran kartı sürücüsü olarak Adrenalin yerine PRO sürümünü öneririm. Bu arada merak ettim, oyunu Microsoft Store'dan mı indirdin? Oyunun MS Store sürümü biraz sorunlu onun için sordum.
Teşekkür ederim Recep abi, gerçekten çok memnun olurum.
Bir de çok bilmiyorum ama undervolt işleminden sonra ekran kartı performansı düşer mi?

Hatanın ekran görüntüsünü paylaşabilir misin? Ayrıca şahsi tavsiyem, ekran kartı sürücüsü olarak Adrenalin yerine PRO sürümünü öneririm. Bu arada merak ettim, oyunu Microsoft Store'dan mı indirdin? Oyunun MS Store sürümü biraz sorunlu onun için sordum.

Çözüm
Hatayı spesifik olarak bir şey yaparken mi alıyorsunuz yoksa rastgele zamanlarda mı alıyorsunuz? Ayrıca hatanın tam olarak ne olduğunun fotoğrafını atabilir misiniz?

Ayrıca şahsi tavsiyem, ekran kartı sürücüsü olarak Adrenalin yerine PRO sürümünü öneririm.
PRO sürücülerinin bir olayı yok, kullanmasının bir şeyi değiştireceğini düşünmüyorum.

PRO sürücülerinin bir olayı yok, kullanmasının bir şeyi değiştireceğini düşünmüyorum.
Kendim deneyimleme şansım oldu, özellikle %1 FPS değerlerinde belirgin bir artış gözlemledim hocam. Ayrıca internette de daha az sorun yaşayan var bu sürücü ile, 24.Q4 sürümünü kullanıyorum.

Hata bu tam olarak.

Eski oyundan mı bahsediyoruz yoksa 2022 versiyondan mı?

2022 multiplayer da oluyor hep.

Hayır, Steam üzerinden indirmiştim.

Kod:
DirectX encountered an unrecoverable error

To contact customer service support, go to https://supportactivision.com/modern-warfare-ii

Error Code: 0x887A0005 (0x887A0006) (6068) D
Signature: 11CCFEB9-42F11506-13E36389-A993995D
Executable: game_steam_ship.exe

Hayır, tamamen rastgele oluyor hata.

Dosya Ekleri

• 1689328138867.webp
    132,8 KB · Görüntüleme: 62
DirectX 11 ile başlatmayı dene, olmazsa DDU ile sürücüyü silip tekrar yükler misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…